Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Cotton Vintage
©Maria Dias

Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Per comprar roba a pes i peces que són tresors, per convicció i per estètica, visiteu aquests espais

Advertising

Mercats de segona mà com El Flea i Lost&Found han fet molt per la cultura de la roba de segona mà i el 'vintage'; hi hem après que el que els altres ja no volen pot ser un tresor per a tu. Això junt amb la consciència social i ambiental (la de la moda és una indústria contaminant que sovint no ha pagat preus justos a la mà d'obra en països productors) i la crisi econòmica fan que cada vegada més persones optin per no comprar roba nova. Però hi ha roba i roba, tresors d'indumentària que no passen de moda i peces més bàsiques i essencials que no marcaran la diferència però encara poden durar temporades. Si busqueu roba a pes, i peces exquisides per a les ànimes vintage, feu cap aquí.

 

NO T'HO PERDIS: Les botigues més noves de Barcelona

L'Arca

Botigues Botigues vintage El Gòtic

Hi ha peces de roba que resisteixen el pas del temps, que estan carregades d'història. Els trobareu a L'Arca on des de 1980 recuperen roba de núvia i aixovars, altres antiguitats i tèxtils 'vintage', del segle XVIII fins al XX. 

Cotton Vintage
©Maria Dias

Cotton Vintage

Botigues Botigues vintage Barcelona

Inspirada en el concepte del 'dépôt-vente' de París, a Barcelona trobareu cottonVintage. El funcionament és molt simple: agafen en dipòsit roba i accessoris de segona mà de primeres marques de temporades passades i els posen a la venda a un preu inferior al de mercat. Reutilitzar, però en clau de luxe.

Advertising
Le Swing
©Le Swing

Le Swing Vintage

Botigues Botigues vintage El Gòtic

La botiga de Renier Guerra és punt de peregrinació per als amants del 'vintage' de luxe. Des de 1999 aposten per roba i accessoris (ulleres, barrets, bosses i sabates), de firmes com Yves Saint Laurent, Dior, Chanel i Hermès, des dels anys 20 fins a l'actualitat, amb espai també per al 'neo vintage'. 

Holala!

Botigues Botigues vintage El Raval

Fa 40 anys que es dediquen a allò que més els agrada, el 'vintage', i al Raval tenen un dels seus quarters generals. Els mercats de puces i el mobiliari industrial alimenten aquesta cadena nascuda a Saint-Tropez on és possible adquirir des de roba retro fins a mobles importats de França i Estats Units, fins a complements, llibres i revistes.

Advertising
Lullaby Vintage Boutique
Foto: Lullaby Vintage Boutique

Lullaby

Botigues El Raval

Roba 'vintage' molt ben escollida, d'home i de dona, amb peces dels anys 20 als 80; una bona selecció que també inclou els complements (ulleres, bosses i sabates), tot a preus raonables i acompanyat de bona música.

Neko Atelier
Foto: Instagram Neko Vintage Clothes

Neko Atelier

Botigues Roba de dona Barcelona

Neko va néixer el 2015 per les ganes de Mireya Romero Alquezar de proposar una alternativa a la moda ràpida i poder reaprofitar peces amb encants i història. Al taller-botiga de Sants reivindica aquesta doble vessant, el nou i el vell: la confecció de peces a partir de patrons antics, i la recuperació de roba i accessoris dels anys 80 i 90.

Advertising
Flamingos Vintage Kilo
Foto: Flamingos Vintage Kilo

Flamingos Vintage Kilo

Botigues Roba de segona mà

El nom ho indica: a Flamingos Vintage Kilo es compra a pes i per això triomfa entre la gent que busca roba diferent, de segona mà i a preus assequibles. La importen dels Estats Units i la classifiquen segons la qualitat i estat de conservació; trieu a pagar 13, 24 i 39 euros segons les peces i endueu-vos la quantitat equivalent a un quilo en roba. Podeu passejar-vos per les diferents botigues de la cadena (a Ferlandina i Tallers) o comprar online amb el mateix sistema.

Kilostore Barcelona
Foto: Kilostore Barcelona

Kilo Store

Botigues Botigues de segona mà Barcelona

Especialistes en roba 'vintage' i segona mà des de 1988 també aposten per la venda a pes. Apunten que és una fórmula de compra relativament barata (un quilo de roba per 20 o 30 euros) i afegim és un encert quan se sap triar bé entre les peces i accessoris de regust 'retro' i 'vintage'.

 

Advertising
La Principal Retro & co
Foto: La Principal Retro & co

La Principal. Retro & co

Botigues Roba de segona mà Barcelona

Treballen amb moda retro i 'vintage' procedent d'Europa, dels 70, 80 i 90, i també aposten per col·leccions de joves dissenyadors. Fins i tot tenen una marca pròpia, барселона 92, amb la qual han signat algunes edicions limitades. A més de les dues botigues al Raval, a la seva web també podeu trobar-hi tresorets.

Love Vintage
Foto: Love Vintage

Love Vintage Store

Botigues Roba de segona mà Barcelona

Connectades amb l'univers 'vintage' des del 2011, Love Vintage treballa amb roba dels 70 als 90 per a home i dona, tot i que també és possible trobar-hi peces més antigues, a més de complements que no caduquen, com barrets i gorres, sabates i bosses. Reposen novetats regularment, així que no està de més visitar-los sovint. 

 

Advertising
Humana Vintage
Foto: Facebook Humana

Humana Vintage

Botigues Roba de segona mà Barcelona

Humana és una de les cadenes de referència de roba de segona mà i està vinculada a la fundació Pueblo para Pueblo que treballa amb projectes de cooperació en països d'Àfrica, Sud Amèrica i Àsia. Compten amb diferents botigues a Barcelona on vestir-se bé de preu i trobar alguna peça especial; hi ha corners 'vintage' a diferents establiments, però recentment han obert un nou espai tot amb selecció de roba i accessoris de dècades passades.

Roba Amiga
Foto: Roba Amiga

Roba Amiga

Botigues Roba de segona mà Barcelona

A Barcelona hi ha diferents establiments de la cadena Roba Amiga, integrades dins d'una cooperativa que treballa per a la inserció de persones en risc d'exclusió social. Partidaris de reduir, reutilitzar i reciclar, donen nova vida a roba en desús a preus ajustats (la recullen als contenidors taronges i també en botigues, però consultar les noves mesures arran de la crisi) i la venda de roba al menor contribueix a finançar els projectes socials de l'entitat.

Advertising
Turquesh
Foto: Turquesh

Turquesh

Botigues Botigues de segona mà Eixample

TurQuesh va obrir el 2012 a Sant Antoni i des de llavors aposta per peces de roba i accessoris amb personalitat, la majoria 'vintage' i segona mà. L'espai també acull petites exposicions o esdeveniments que s'impregnen de la màgia de la botiga.

Ven-t'ho Brocanter
Foto: Maria Dias

Ven-t'ho tot

Botigues Botigues de segona mà Barcelona

En la línia de mercats de segona mà on comprar a preus irrisoris, troballa a Nou Barris, el brocanter que es dona a conèixer amb un 'Ven-t'ho tot 1 euro en segona mà'. Doneu una ullada a la selecció de roba, i també als objectes que atresora. 

Advertising
Alabama Collect
Foto: Maria Dias

Alabama Collect

Alabama Collect és una altra de les marques dedicades al 'vintage'. No té botiga però sí showroom al Poblenou (podeu fer-hi una visita amb cita prèvia, a través d'Instagram) i destaca per la seva selecció, peces funcionals, atemporals i singulars de marques de referència i en molt bon estat de les quals costa no enamorar-se.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising