Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Firmamento
©Dizzy Diaz

Botigues de moda surf i estil mariner

A més de taules i neoprens, aquí trobareu roba d'inspiració urbana, dissenyada a Barcelona, produïda seguint criteris de proximitat i en sintonia amb el medi ambient

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Aquestes són algunes de les botigues més en sintonia amb l'oceà, perquè hi trobareu els neoprens i les taules per practicar surf (també hi trobareu l'equipament per a d'altres variants de la disciplina) a més d'uniformes i accessoris relaxats i sostenibles, col·leccions i marques  que destil·len l'amor i el respecte pel mar.

 • Què fer
 • La Barceloneta

El 1990 obria les portes la botiga de surf, skate i moda de la Barceloneta; és un dels punts de referència de la cultura 'surfer' de la ciutat, on trobareu tot tipus de material i accessoris per a la pràctica de l'esport i la vida marinera.

 • Botigues
 • La Barceloneta

Firmamento és una marca de roba impulsada per l'amor de Marc Lite i Anton Pinyol pel surf; l'estil és sobri, relaxat i ecoconscient, per això utilitzen cotó orgànic i aposten per la producció local. On acaben de guanyar la partida, però, és amb els detalls mariners que esquitxen els seus dissenys, com les samarretes on la butxaca és una bandera de l’alfabet nàutic, les tovalloles en blanc i negre que porten impreses fotos antigues de la Barceloneta.

Publicitat
The only fish in the sea
 • Botigues
 • Art, artesanies i aficions
 • La Barceloneta

Collarets de pell fets a Brasil, espardenyes amb estampats de ratlles marineres cosides a la Rioja, sals de cuina d'Eicissa i 'foutas' de la medina de Hammamet coincideixen a The Only Fish in the Sea, la botiga de la Barceloneta amb objectes que comparteixen el gust de mar. Feu-hi una visita per assortir-vos amb els productes bàsics de platja, com els pareos, i disfruteu d'aquest espai rehabilitat que recrea l'aire dels baixos de les cases de pobles de costa; el secret és que el porten dues amigues coneixedores i amb bon gust per l'interiorisme.

 • Botigues
 • Esquerra de l’Eixample

De l'amor pel surf, l'skate i l'snowboard va néixer Tactic, la botiga que des de 1988 subministra material, vestuari, informació i assessorament als practicants i devots d'aquestes disciplines.

Publicitat
 • Botigues
 • El Gòtic

Els apassionats del surf i les onades celebren que dues terceres part del món siguin aigua. Potser per això també congenien amb Two Thirds, una marcaderobaicomplements inspirada en el mar i amb ressonàncies ecològiques que va néixer a Donosti el 2010. Treballen amb cotons orgànics i polièsters reciclats, produeixen a Portugal i aposten per dissenys minimalistes amb un cert aire escandinau, influència del tàndem que formen Lutz Schwenke, pare de la marca, i el dissenyador gràfic Emil Kozak. A la flagship store les protagonistes són les samarretes de ratlles marineres, les dessuadores en tons càlids i les parques impermeables, a més de complements com les espardenyes Castañer i les Buddy Shoes. Tampoc no hi falten les taules de surf, produïdes per Indio Gerónimo i Pukas, i col·laboracions especials, com la que la marca signa amb la casa Saint James.

 • Botigues
 • El Raval

Laser va començar com una marca de samarretes de les que agraden els amics, i a base d'encàrrecs i del boca-orella el catàleg es va anar ampliant i el projecte, professionalitzant. A finals de 2014, Justo Heras i la seva gent van decidir instal·lar el taller-botiga al Raval, un espai dedicat a l''street wear' que transforma els símbols de la cultura local en inspiracions per a samarretes, dessuadores, impermeables i taules de skate.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat