Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Maletes per a l'estiu 2015

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Maletes

Maletes per a l'estiu 2015

Una selecció de bosses de viatge i botigues de Barcelona on fer-se amb la maleta indicada

Per Eugènia Sendra
Advertising

Recórrer botigues a la recerca de la maleta perfecta és un passatemps que dóna el tret de sortida a les vacances. S'han d'obrir, tancar, estirar i provar mentre els experts us demanen pel destí de viatge i us parlen de materials i resistència, lleugeresa, mobilitat, etc. Aquesta és la nostra selecció de companyes de viatge.

Crash Baggage

Crash Baggage

Per evitar confusions i el disgust d'estrenar bagul amb cops, Crash Baggage, la marca del dissenyador italià Francesco Pavia. Preu: 150 euros. A Be (Bonavista, 7) la trobareu en diferents mides i colors.

Eastpak

Eastpak

Les Eastpak són les aliades eternes per a qualsevol viatge... les seves maletes són còmodes, urbanes, resistents i infal·libles. Preu: 180 euros. També trobareu bosses Eastpak a Casa Antich.

Advertising
Mina Mina
©Isabel Llaberia Marcual

Mina Mina

I l'emoció que provoca omplir i jugar amb una maleta feta a mida? Busqueu inspiració a Mina Mina. Preu: 45 euros.

Muji

Muji

Gira 360º i està feta de policarbonat; aquesta ploma només pesa cinc quilos! Preu: 259 euros. Muji (Rambla de Catalunya, 81).

Advertising
Numon

Numon

Per a clients fidels que viatgen sovint, Numon, la firma que recupera teles antigues, ha ideat una col·lecció de bosses de cabina. Preu: 54 euros.

Piquadro

Piquadro

La maleta de Piquadro és de pell, té compartiments per a tot i acabats de luxe. Aquesta barreja de funcionalitat i disseny exquisit té adn italià, esclar. Preu: 479,40 euros. (A Pilma podeu descobrir la resta de col·leccions)

Advertising
Rowdy Bags

Rowdy

El 'savoir faire' dels artesans de Sud-àfrica brilla en cadascuna de les creacions de la marca Rowdy Bags, que tenen garantia de per vida. Preu: 123,50 euros.

Samsonite

Samsonite

El regne de les maletes l'encapçala la marca americana; de totes les seves possibilitats, ens quedem amb aquesta bossa convertible que duu acció escrit al front. Preu: 175 euros. (A Casa Antich trobareu aquest i altres models).

Advertising

MODO by Roncato

Roncato, un altre clàssic de l'univers de l'equipatge, signa les MODO, una línia que triomfa per jove, per la seva lleugeresa i per la relació qualitat preu. Preu: 88 euros. Temprado (Gran de Gràcia, 62).

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising