Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Fleabags (233 euros)
  233 euros

  Observeu aquesta motxilla cilíndrica. No és meravellosa? És un disseny de cuir i lona de Fleabags, una marca de Nova York creada per dues amants dels mercats de vell. Poseu-vos una Alice Chesa Peake a l’esquena i a rodar món!
  www.fleabg.com

 2. Aldo Shoes (33 euros)
  33 euros

  Estampat de quadres i tatxes metàŀliques. Una combinació explosiva que fusiona dues de les tendències del moment: el tartan escocès i l’estètica punk. Aquesta motxilla surt de l’ampli catàleg de la firma canadenca Aldo.
  www.aldoshoes.com

 3. Demano (50 euros)
  50 euros

  El reciclatge de banderoles per a confeccionar bosses i motxilles no és cap novetat, però l’equip de Demano fa un pas enllà i utilitza cometes de kitesurf que ja no s’enlairen per fer motxilles urbanes, duradores i coloristes.
  www.demano.net

 4. Nuria Díaz (12 euros)
  12 euros

  Els dibuixos naïf (però no tant...) de la iŀlustradora gallega Nuria Díaz estampen tote bags i, per encàrrec, també motxilles de cotó. El treball final és absolutament artesanal. Pinzell en mà, és la Nuria qui acoloreix aquest trio musical.
  nudibe@gmail.com

 5. Ölend (82 euros)
  82 euros

  Darrera d’Ölend s’amaguen l’Adriana Dumón i el Fran Ríos, dos apassionats de l’estètica alpinista en clau vintage. Fan motxilles per encàrrec i també dissenys propis, com aquest model rectangular, en cotó verd fosc i tires de cuir.
  www.nuovum.com

 6. Henten (129 euros)
  129 euros

  La marca barcelonina Henten ha trobat en una motxilla clàssica –la Henten Bag de l’escultor finès Håvard Henten– una font d’inspiració contemporània. La genuïna combinació de tela de ratlles i cuir ens ha captivat!
  www.thehentenbag.com

 7. Georgina Carreras (310 euros)
  310 euros

  La jove Georgina Carreras ha escollit el seu nom per batejar la seva marca de bosses, inspirada en la natura i els viatges. Bean Davis és una motxilla bicolor de pell italiana i acabats perfectes, candidata a fons d’armari.
  www.georginacarreras.com

 8. Beatriz Furest (189 euros)
  189 euros

  Sempre atenta a les tendències, la dissenyadora Beatriz Furest ha estrenat aquesta tardor la seva segona motxilla. Combina pell i lona, el folre interior és de quadres vichy i està disponible en diversos tons neutres.
  www.beatrizfurest.com

 9. KL KP Karell Kappl (119 euros)
  119 euros

  Des de Barcelona, la finlandesa Anna Karell i l’alemanya Sonja Kappl han debutat amb una col·lecció de bosses on destaca el model Urban, a mig camí entre la motxilla i la bossa de mà. Senzilla, bonica i doblement pràctica.
  www.karellkappl.com

 10. Mus&Roew (155 euros)
  155 euros

  Aquesta jove marca catalana d’accessoris, amb una gran projecció al Japó i Nova York, ja ha inclòs una motxilla de cotó amb butxaques a la seva segona col·lecció. És diu Boadella (pel poble de l’Empordà) i us en fareu inseparables.
  www.mus-roew.com

 11. Purjebägit (139 euros)
  139 euros

  Reconvertir veles nàutiques en desús en bosses de disseny úniques i resistents. Aquesta és la filosofia de la marca finlandesa PurjeBägit. Reppu (que vol dir motxilla en finès) és això mateix, la seva primera motxilla. I 100% artesanal.
  www.purjebagit.fi

 12. Eastpak A.P.C (150 euros)
  150 euros

  Aquesta és una de les tres bosses que resulta de la primera col·laboració entre A.P.C i Eastpak. Per als que busqueu les formes icòniques de la veterana casa de motxilles i la simplicitat deliberada de la marca de moda parisina.
  www.apc.fr

   

 13. Sandqvist (199 euros)
  199 euros

  L'herència sueca –i la passió per les muntanyes i els llacs– s'intueix en cadascuna de les costures d'aquesta bossa funcional i urbana dissenyada per Anton Sandqvist. Ens agrada per la combinació cromàtica, però també pels acabats en pell.
  www.sandqvist.net

Motxilles perquè et mirin l'esquena

13 propostes per fer-se amb la bossa que ha tornat per quedar-se

Publicitat
Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat