0 M'encanta
Guarda-ho

Motxilles perquè et mirin l'esquena

13 propostes per fer-se amb la bossa que ha tornat per quedar-se

Fleabags (233 euros)
1/13
233 euros

Observeu aquesta motxilla cilíndrica. No és meravellosa? És un disseny de cuir i lona de Fleabags, una marca de Nova York creada per dues amants dels mercats de vell. Poseu-vos una Alice Chesa Peake a l’esquena i a rodar món!
www.fleabg.com

Aldo Shoes (33 euros)
2/13
33 euros

Estampat de quadres i tatxes metàŀliques. Una combinació explosiva que fusiona dues de les tendències del moment: el tartan escocès i l’estètica punk. Aquesta motxilla surt de l’ampli catàleg de la firma canadenca Aldo.
www.aldoshoes.com

Demano (50 euros)
3/13
50 euros

El reciclatge de banderoles per a confeccionar bosses i motxilles no és cap novetat, però l’equip de Demano fa un pas enllà i utilitza cometes de kitesurf que ja no s’enlairen per fer motxilles urbanes, duradores i coloristes.
www.demano.net

Nuria Díaz (12 euros)
4/13
12 euros

Els dibuixos naïf (però no tant...) de la iŀlustradora gallega Nuria Díaz estampen tote bags i, per encàrrec, també motxilles de cotó. El treball final és absolutament artesanal. Pinzell en mà, és la Nuria qui acoloreix aquest trio musical.
nudibe@gmail.com

Ölend (82 euros)
5/13
82 euros

Darrera d’Ölend s’amaguen l’Adriana Dumón i el Fran Ríos, dos apassionats de l’estètica alpinista en clau vintage. Fan motxilles per encàrrec i també dissenys propis, com aquest model rectangular, en cotó verd fosc i tires de cuir.
www.nuovum.com

Henten (129 euros)
6/13
129 euros

La marca barcelonina Henten ha trobat en una motxilla clàssica –la Henten Bag de l’escultor finès Håvard Henten– una font d’inspiració contemporània. La genuïna combinació de tela de ratlles i cuir ens ha captivat!
www.thehentenbag.com

Georgina Carreras (310 euros)
7/13
310 euros

La jove Georgina Carreras ha escollit el seu nom per batejar la seva marca de bosses, inspirada en la natura i els viatges. Bean Davis és una motxilla bicolor de pell italiana i acabats perfectes, candidata a fons d’armari.
www.georginacarreras.com

Beatriz Furest (189 euros)
8/13
189 euros

Sempre atenta a les tendències, la dissenyadora Beatriz Furest ha estrenat aquesta tardor la seva segona motxilla. Combina pell i lona, el folre interior és de quadres vichy i està disponible en diversos tons neutres.
www.beatrizfurest.com

KL KP Karell Kappl (119 euros)
9/13
119 euros

Des de Barcelona, la finlandesa Anna Karell i l’alemanya Sonja Kappl han debutat amb una col·lecció de bosses on destaca el model Urban, a mig camí entre la motxilla i la bossa de mà. Senzilla, bonica i doblement pràctica.
www.karellkappl.com

Mus&Roew (155 euros)
10/13
155 euros

Aquesta jove marca catalana d’accessoris, amb una gran projecció al Japó i Nova York, ja ha inclòs una motxilla de cotó amb butxaques a la seva segona col·lecció. És diu Boadella (pel poble de l’Empordà) i us en fareu inseparables.
www.mus-roew.com

Purjebägit  (139 euros)
11/13
139 euros

Reconvertir veles nàutiques en desús en bosses de disseny úniques i resistents. Aquesta és la filosofia de la marca finlandesa PurjeBägit. Reppu (que vol dir motxilla en finès) és això mateix, la seva primera motxilla. I 100% artesanal.
www.purjebagit.fi

Eastpak A.P.C (150 euros)
12/13
150 euros

Aquesta és una de les tres bosses que resulta de la primera col·laboració entre A.P.C i Eastpak. Per als que busqueu les formes icòniques de la veterana casa de motxilles i la simplicitat deliberada de la marca de moda parisina.
www.apc.fr

 

Sandqvist (199 euros)
13/13
199 euros

L'herència sueca –i la passió per les muntanyes i els llacs– s'intueix en cadascuna de les costures d'aquesta bossa funcional i urbana dissenyada per Anton Sandqvist. Ens agrada per la combinació cromàtica, però també pels acabats en pell.
www.sandqvist.net

Comentaris

12 comments
sergi v

Motxilles de 300 € cares? Per favor! Quin poc nivell... on s'és vist! 

No podeu posar-ne de més exclusives? Això ho pot portar qualsevol... 

Fóra conyes, motxilles assequibles on?

Karina H

@Yesica B mirate @karinaherms en instagram, bolsas a partir de 30€

Marta T

Quins preus!!! Motxilles per la gent del carrer a menys de 50 euros, seria possible?

Karina H

@karinaherms al instagram

Selma

Ei, totes prescioses, però dubto que la major part de la població se les pugui permetre. Què passa, que no hi ha bellesa a preus més adequibles? Trobo que la llista hauria de ser més àplia en productes i preus...

Karina H

@Selma mirat @karinaherms al instagram

ner

trobo a faltar les famoses "Hershel". Que per cert, són molt i molt pràctiques!

alba

Si, si, molt maques però gens assequibles...

Karina H

@alba Mirat @karinaherms al instagram, totes les bosses en venta 30€