Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TID Watches
©TID Watches

Rellotges: dels clàssics als 'wearable'

La febre pel rellotge intel·ligent ha revaloritzat l’accessori; traieu-li la pols o piqueu entre aquesta col·lecció d'objectes de desig

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Els canells demanen rellotges a crits. Potser és la reacció als 'wearable', cada vegada més protagonistes, i la necessitat de recuperar aquell objecte que ens deia l'hora abans que arribessin els telèfons mòbils. Us proposem un recull de peces que ens criden l'atenció per les formes, els materials i el concepte.

Shore Projects

Shore Projects

Shore Projects, la marca de rellotges inspirada en els paisatges de la costa britànica, té la solució contra la monotonia: es tracta que canvieu de corretja tantes vegades com vulgueu, així passaran dies abans de pensar a buscar recanvi per al rellotge. Preu: 150 euros.
TID Watches

TID Watches

TID és temps en suec, i també el nom d'una marca de rellotges que sobreviuen a la temporalitat i les tendències. El disseny el posa l'estudi Form us With Love i el resultat és aquest, un bàsic elegant, natural i sense estridències. Preu: 225 euros.
Publicitat
MMT

MMT

La firma japonesa que juga amb les lletres de la paraula 'memento', MMT, aposta per la senzillesa i per fer rellotges més que reconeixibles: són peces elegants, per a nostàlgics, que piquen l'ullet al passat i tornen amb forces renovades. Es guarden a la butxaca, esclar. Preu: 313 euros.
Grovemade

Grovemade

La fusta és un dels símbols d'identitat de les manufactures de Grovemade, només cal fer una ullada a la seva web per comprovar-ho. Però aquest rellotge va més enllà; amb l'esfera d'eclipsis concebuda per Stefan Andrén mirar l'hora és quasi com un joc... Preu: 213 euros.
Publicitat
Aark Collective
©AÃRK Collective

Aark Collective

L'equilibri entre la funcionalitat i la bellesa, el disseny únic, la durabilitat i el minimalisme formen part de la raó de ser d'Aark Collective. Hi sintonitzareu si sou fans de la geometria. Preu: 97 euros.
Clomm

Clomm

Els de Clomm són rellotges de curta tirada, per als que aprecien els clàssics i els objectes ben fets. Les formes pures i materials naturals com el suro esdevenen un binomi guanyador en aquest model de la col·lecció Terranova. Preu: 438 euros.
Publicitat
Apple Watch

Apple Watch

Els 'wearable' són tendència, i part de la culpa de l'interès pels ginys portables la té aquesta joguina (surt a la venda el 26 de juny). No hi ha dubte que "l'iPhone de pulsera" és un dels accessoris més esperats de la temporada. A partir de 399 euros.
ZIIIRO

ZIIIRO

Es pot marcar el temps cromàticament? Així ho creu ZIIIRO, lla marca japonesa que han retornat el color al rellotge contemporani i l'ha substituït per les busques de tota la vida. Preu: 187 euros.
Publicitat
Mondaine

Mondaine

Mondaine, un clàssic de l'enginyeria suïssa inconfusible per la forma de les busques dels minuts i el color vermell de la busca dels segons, presenta l'Helvètica (a partir de 399 euros). No és només un apropament a l'estètica de la tipografia suïssa sinó que amb aquesta col·lecció, Mondaine també signa el seu accés al món del rellotge intel·ligent.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat