Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Amb missatge

  ‘Losing innocence’. ‘La bolsa o la vida’. ‘Open your mouth’. La firma barcelonina Barrio Santo ha utilitzat la moda (i en particular, les samarretes) com a fil transmissor d’uns valors i una actitud. Els seus dissenys, que combinen missatges i il·lustracions, són atractius i poderosos. Amb l’afegitó que practiquen la moda sostenible i col·laboren amb entitats socials. Barrio Santo, ‘Never shut up’.

  BARRIO SANTO
  www.barriosanto.com

 2. Back to basics

  Juntament amb els texans, la samarreta és el bàsic per antonomàsia. Ja ho diu Marc Jacobs: de tan antics que semblen, sempre existiran. Una aposta segura són les samarretes de cotó orgànic de la firma japonesa Muji. Creen addicció: quan l’has tastada, ja no en vols cap altra.

  MUJI
  www.muji.com

 3. Sinergies creatives

  Krizia Robustella i W.I.A són dues marques barcelonines que s’emmirallen en la cultura urbana. Se la beuen a glopades. La viuen intensament. I els agrada compartir aquesta passió amb altres artistes. Berto Martínez ha il·lustrat Splash, la col·lecció d’estiu de Robustella, que neda entre dofins i estrelles de mar.

  KRIZIA ROBUSTELLA
  www.kriziarobustella.com

 4. Estampació fotogràfica

  La samarreta com a llenç, com a pàgina en blanc, com a punt de partida per experimentar i avançar. Per això ens agraden les samarretes que juguen amb imatges reals. Ja siguin els antics retrats de família retocats amb taques de colors de la dissenyadora francesa Laetitia Eloye o els retalls de vida diària de la Mary i el Luis, una parella Italoespanyola que també juga amb la il·lustració i els missatges.

  LAETITIA ELOYE
  www.laetitia-eloye.com

  MARYLUIS
  www.maryluis.com

 5. Fil musical
  Us agrada el disseny, la tecnologia i la música? Benvinguts a Playwithme. Aquesta marca ubicada entre Barcelona i Anvers acaba de presentar unes samarretes d’estil retro que porten incorporat un codi QR. Si en feu ús, podreu descobrir com sonen bandes emergents (Muy Fellini, Kerovia, Even mud...). La música anirà amb vosaltres. Arreu.

  PLAYWITHME

  www.playwithme.be
 6. Gran distribució

  Sí, ho sabem. Sempre trobarem una samarreta ideal a Mango, Zara, H&M, Topshop i companyia (ens pesi o no). Però valen el que valen perquè duren el que duren. Si sou de marques de gran distribució, almenys busqueu el fet diferencial. La samarreta asimètrica de & Other Stories seria un bon exemple del refinat gust escandinau.

  & OTHER STORIES
  www.otherstories.com

 7. Ironia fina

  La imatge d’un iglú al desert desconcerta. Veure un heroi com Mazinger Z amb l’ull de vellut incomoda. Això és Ddeloi. Amb els seus dissenys, l’Eloi Rossinés convida a la reflexió i a posar en dubte allò que donem per sabut. Però també li agrada el somriure còmplice i explicar què està passant. Per això en aquests temps de corrupteles, una samarreta dels germans Daltònics cobra més sentit que mai.

  DDELOI
  Tomate (Banys Nous, 22).
  www.ddeloi.com

 8. Temps il·lustrats

  Unes noies líquides i sensuals, que s’insinuen amb llapis i aquarel·les de colors. Sí, són elles, les muses que dibuixa en Conrad Roset. No us conformeu de tenir-les al fons d’escriptori! Ara també il·lustren samarretes. Era qüestió de temps que saltessin del píxel al cotó. I sí, a Qstoms també venen samarretes amb els dibuixos de Paula Bonet. És l’hora dels il·lustradors.

  CONRAD ROSET
  es.qstoms.com/conrad-roset

 9. Sinergies creatives

  L’artista nord-americà Erik Mark Sandberg ha parit unes criatures peludes per a W.I.A, el nou projecte de la dissenyadora Ana Jiménez. Ella també està al darrere d’Anaoana, una marca que ha fet de la samarreta el seu pal de paller. No us deixarà indiferents.

  W.I.A
  www.wiacollections.com

  ANAOANA
  www.anaoana.com

Samarretes: 9 models per triomfar aquest estiu

Renoveu el vostre armari amb aquesta particular selecció de samarretes

Publicitat
Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat