Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Winterreise
TOB

Concerts i tots els espectacles a preu reduït... per a joves entre 18 i 25 anys

Si heu entrat en la post-adolescència, us agrada la música, el teatre i la màgia, i voleu gaudir-ne sense límit, entreu a Escena25, la plataforma definitiva per apropar-se a la vida escènica a Catalunya

Time Out en col·laboració amb ICEC
Publicitat

Segurament us passa que sou joves, teniu una curiositat incontenible, heu començat a aficionar-vos a anar a concerts, al teatre i a descobrir el meravellós món de l’espectacle, però a la vegada esteu estudiant, o començant a cercar feina, busqueu independitzar-vos, i el compte corrent no dona per a tot el que us agrada. Aquest ha estat sempre el handicap de la post-adolescència: ho volem tot, i el pressupost acostuma a ser limitat. Per això, és important incentivar i facilitar l'accés del jovent als espectacles –al cap i a la fi, estem formant als espectadors del futur–, i aquest és el motiu pel qual va sorgir la plataforma Escena25, una mena de club obert a joves d'entre 18 i 25 anys on podreu trobar bona part dels espectacles que es fan a Catalunya –concerts, teatre, varietats, dansa, òpera– i, si us feu membres, podeu aconseguir entrades a preus molt avantatjosos, normalment per sota dels 10 euros. Aquí us expliquem com funciona.

1. Com apuntar-se

Per obtenir aquest avantatge, gairebé no heu de fer res de l’altre món: apuntar-vos aquí a la plataforma, seguir-la als seus canals socials –Facebook, Twitter i Instagram– per estar al dia de les novetats, les promocions i les recomanacions, i, un cop hagueu triat l’espectacle que us agrada, retirar l’entrada i passar una bona estona. La possibilitat de retirar entrades està oberta fins el 15 de desembre i, a partir d’aquesta data, ho podreu fer els dies 25 i 26 de cada mes fins a l’agost de 2022.

2. Molt més que una guia

Escena25 vol ser també una mena de club social, on es treballa molt la prescripció: a les seves xarxes publiquen entrevistes i càpsules de vídeo, i també streamings mensuals, on gent del teatre, performers, músics, etcètera, ens donen opcions d’oci molt ben argumentades. És una manera de fer comunitat que ha impulsat el creixement a la taquilla de moltes obres.

3. Els espectacles disponibles

Dit això, no hi ha excusa: si voleu entrades a bon preu per saciar-vos d’espectacles, Escena25 és el vostre lloc. En el seu web trobareu tots els espectacles disponibles ben catalogats en diferents categories: teatre, música, dansa i circ. Com l’activitat a Catalunya és molt forta, aquí podreu veure quins espectacles es representen actualment en totes les localitats –això és important, ja que trobareu molta oferta a Girona, Lleida, Tarragona i l’interior, no només Barcelona–, per poder prendre decisions amb poc marge i anar improvisant quan tingueu una nit lliure per sortir.

4. Una comunitat creixent

La comunitat Escena25 augmenta dia a dia, actualment la formen més de 24.000 joves –sumant subscriptors i participants a les xarxes socials–, i el secret d’aquest creixement està en la manera en que la plataforma ha engrescat el seu públic amb iniciatives com El Camerino d’Escena –sessions mensuals en directe i en streaming amb actors, músics o gent que té una estrena a punt de pujar a l’escenari, que funcionen com una mena de ‘meet & greet’ virtual al seu canal de YouTube– o les recomanacions setmanals que es fan al programa de radio ‘Els experts’, a iCat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat