Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘Carmen // Shakespeare: la Total’ al l Mercat de les Flors

  • Dansa, Contemporània i experimental
‘Carmen // Shakespeare: la Total’, Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante. Mercat de les Flors
Foto: Mercat de les Flors‘Carmen // Shakespeare: la Total’
Publicitat

Time Out diu

Aquesta peça d’Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante és un duet impossible, metafòric i tecnològic entre la Carmen de Bizet i els ‘Sonets d’amor’ de Shakespeare

'Carmen // Shakespeare: la Total' es presenta dins de la Constel·lació que el Mercat de les Flors dedica a la CIA HORS CHAMP / FUERA DE CAMPO, formada per la coreògrafa i artista visual Olga Mesa i l’artista multimèdia Francisco Ruiz de Infante, que comparteixen l’autoria. Un tàndem que ha presentat obres en centres d'art com el MACBA, el Reina Sofía de Madrid o el Théâtre de la Ville de París i que conforma una de les trajectòries creatives més originals de les últimes dècades en els contextos mixtes de la dansa i de la performance, així com de les arts plàstiques i visuals. 
Aquest espectacle busca crear un objecte escènic fora de format amb la reunió de tres peces dins d’un projecte temàtic de llarg recorregut (2013-2019). La fusió del mite de la ‘Carmen’ de Bizet i dels ‘Sonets d’amor’ de Shakespeare permet construir noves relacions en un món dominat per la tecnologia: seducció, conflicte, por, desig, complicitat, gelosia, passió... L’escenari es transforma en una metàfora del desordre de les relacions humanes, en un camp minat per les trampes del desig. 
L’obra té una durada de 4 h, amb entreacte de 30 minuts, i és tota una oportunitat per endinsar-se en l’univers compartit d’aquests dos creadors. No us la perdeu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà