Contrakant

Dansa
Contrakant
Societat Doctor Alonso Contrakant

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Projecte d’investigació en torn la figura del filòsof alemany Immanuel Kant i les seves teories sobre l’espai i el temps. La companyia Societat Doctor Alonso vol posar en dubte els famosos 'a priori' segons els qual Kant diu que veiem i entenem la realitat, treballar amb la idea de que són els objectes i les accions les que creen espai i temps, i no les estructures ni les idees a priori que parteixen del nostre intel·lecte i que són inevitables, com afirma Kant. I també que aquesta idea a priori del temps va ser i és la que va generar el gran fantasma del futur, base innegable de tota la pràctica econòmica i política que sustenta el sistema capitalista en el qual vivim.

Direcció: Tomàs Aragay i Sofia Asencio. Dramatúrgia: Tomàs Aragay. Coreografia: Sofia Asencio. Creació i interpretació: Sofia Asencio, Txubio Fernández, Tamara Ascanio, Hipólito Patón, Maria Garcia Vera, Lluc Baños, Ruben Ametllé, Àlex Solsona Vallejo.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies