Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'The Sea Within' de Voetvolk / Lisberth Gruwez & Maartem Van Cauwenberghe
Foto: Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors reprèn el batec!

La Casa de la Dansa arrenca la seva temporada 2020-2021 amb una programació extensa, diversa i que recupera aquells espectacles que no vam poder gaudir a la primavera. Moveu-vos amb ella!

Time Out en col·laboració amb Mercat de les Flors
Publicitat

Estireu bé l'esquena, flexioneu-vos fins a tocar els peus amb les puntetes dels dits i assegureu-vos que heu escalfat bé, perquè la força del moviment de la nova temporada del Mercat de les Flors us sacsejarà per dintre i per fora.
Sota el lema 'El Mercat pren cos' i amb moltes ganes de tornar el moviment als escenaris, el Mercat de les Flors presenta una programació per a la nova temporada que satisfarà els gustos de petits i grans, que emocionarà amb formats físics i digitals, i que ens mostrarà una mirada especial a les experiències viscudes en els últims mesos.
I és que tota creació en procés i tota mirada sobre una peça quedarà marcada per la situació excepcional que ha deixat una intensa petjada en les nostres vides. Un període on hem pogut comprovar la importància de les expressions artístiques, on hem après a tenir més consciència de nosaltres mateixos i el nostre cos i on la necessitat del cos dels altres per sentir-nos com a casa s'ha fet més palesa que mai.
És per això que si la temporada anterior es va centrar en el diàleg entre la dansa, el seu context i el territori, ara l'atenció estarà posada en l'observació de la dansa, el seu cos i el seu temps. Una oportunitat per tornar a viure la força de la dansa i presenciar les millors peces de producció local, nacional i internacional; una nova etapa on tornar a engallinar-nos amb l'afegit emocional de tot allò que hem trobat tant a faltar!
Extensa i repleta de temàtiques, la nova programació recuperarà aquells espectacles que es van haver de suspendre a la primavera i es divideix entre els espectacles de la temporada 2020-2021; 'Constel·lacions' i la inmersió en l'univers artístic d'un creador o col·lectiu; 'Talla única', per a gaudir en família o en grups de totes les edats; i els cicles i festivals de continguts específics que el Mercat organitza o en col·labora. Preparats per deixar-vos sacsejar?
Consulteu tots els espectacles en aquesta programació interactiva i ompliu els vostres mesos d'històries, moviments i sensacions.
I si no sabeu per on començar entre tanta oferta i temàtiques, nosaltres us ho posem fàcil. A la nostra Pocket interactiva us fem un petit tast per ordre de tots els espectacles que podreu gaudir mes a mes, d'octubre a juny. Guardeu-vos-la i consulteu-la allà on vulgueu i sempre que la necessiteu. Ja és vostra!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat