Flying Pigs

Dansa

Time Out diu

Direcció i coreografía: Eulàlia Bergadà Serra. Intèrprets: Eulàlia Bergadà, Ferran Echegaray, Marina Fullana, Carlos Gallardo, Anna Hierro, Marc Naya, Aloma Ruiz.
 
'Flying Pigs' és un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renuncia essent inevitable el sacrifici d’emocions. Emocions provinents de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per convertir-se lliurement en una de nova: la desitjada. Els llocs que inspiren la vitalitat de l’obra sorgeixen a partir de referents populars sagrats i artístics de l’imaginari col·lectiu com ara festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. 
 
A 'Flying Pigs', un equip mixte entre cantants-actors, ballarines i músics creen una posada en escena que ens transporta a llocs on conflueix el folklore, allò popular i el sentit catàrtic i místic que això comporta, viatjant entre la tradició i la contemporanietat.

Detalls

També t'agradarà