Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya 2 entrades per 'Out of Context'

Sortegem 25 entrades dobles per l'assaig obert per l'espectacle del coreògraf Alain Platel, que ret homenatge a Pina Baush. Participa!

Time Out en col·laboració amb Temporada Alta
Publicitat

Si t’agrada la dansa contemporània no pots deixar passar aquesta oportunitat. Inquiet, brillant i obsessionat amb què els ballarins pensin amb el seu cos, el coreògraf belga Alain Platel és un dels grans referents dels llenguatges coreogràfics més contemporanis, trencadors i transversals. En aquest espectacle que presenta a Temporada Alta, ‘Out of Context - for Pina’, realitza un viatge per la memòria de l’ésser humà a través d’un llenguatge de moviment lligat a l’inconscient, i ret homenatge a Pina Bausch i el seu concepte de la dansa teatre.

Participa al concurs i guanya una de les 25 entrades dobles que sortegem, per gaudir acompanyat d’un assaig obert al Teatre Municipal de Girona, el dijous 9 de novembre a les 18,30 h, i ser dels primers en descobrir aquest muntatge. A què esperes?

Si et falten motius per apuntar-te ara mateix a aquest concurs exclusiu de Time Out, has de saber que Alain Platel és un dels directors més importants del panorama europeu. Un autèntic geni dels escenaris que ja ha impactat el públic en altres ocasions com va fer l'any passat amb l'aclamat muntatge 'Nicht schlafen' ('Sense dormir') o el 2014 amb l'enlluernador 'Coup Fatal' ('Cop fatal'). En aquesta ocasió, Platel proposa un espectacle que farà entrar el públic en un joc enigmàtic on seran protagonistes la dicotomia entre el caos i l'ordre, entre l'animalisme i l'armonia i entre la disfunció externa i la trascendència interior. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat