Horitzons

Dansa
Horitzons 1
1/4
Horitzons 2
2/4
Horitzons
3/4
Horitzons 3
4/4

Time Out diu

La companyia ManNera Dansa omple d’art i moviment compromès el Casino de l’Aliança del Poblenou els dies 12 i 13 de juliol

“Com et pot ajudar l’art, de manera directa o indirecta?” Aquesta és la pregunta que batega al centre de l’espectacle ‘Horitzons’, una proposta de ManNera Dansa amb coreografia d’Aleix Martínez que té com a objectiu demostrar que l’art també pot ser un altaveu poderós contra la injustícia i una bona eina per albirar paisatges socials més amables.

El muntatge, que compta amb solistes del Ballet d’Hamburg i la interpretació en viu de la guitarrista Miriam Paretas, Ravid Goldsmith al handpan i l’actor Joel Minguet, és d’una banda un homenatge a l’univers lorquià, a la poètica de la intensitat trenada amb uns ideals ferms i sostinguts, i d’altra banda centra la seva atenció en un dels conflictes més candents de l’Europa contemporània: la crisi migratòria. D’aquesta manera, ‘Horitzons’ vol ser una resposta artística que confronti les realitats d’Orient i Occident i que busca la identificació de l’espectador per tal que prengui partit. Des de la companyia afirmen que amb aquest espectacle volen “acostar-se a la sensibilitat de l’art en la seva màxima expressió” i fer-ho a través de la “donació personal” que són la dansa i les arts, de l’artista a l’espectador.

Amb ‘Horitzons’, a més, el públic no només gaudirà d’un espectacle amb música, dansa, poesia i reivindicació social, sinó que contribuirà en la lluita contra la fam: la companyia donarà el 7% de cada entrada a la fundació Acción Contra el Hambre. Una col·laboració que han volgut facilitar amb descomptes del 20% per escoles de dansa, del 15% per majors de 65 anys i del 15% per persones provinents d’hotels i de creuers. Moviment social i moviment artístic s’agafen de la mà i ballen. Podeu aconseguir les vostres entrades aquí.

Per Contingut patrocinat

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening
També t'agradarà
    Últimes notícies