Nomad

Dansa
Nomad
Nomad

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Sidi Larbi Cherkaoui, un dels coreògrafs més interessants de la seva generació, director artístic del Ballet Royal de Flandre (Bèlgica) i de la seva pròpia companyia, Eastman, ens porta aquesta peça que parla de la llibertat i de les constants metamorfosis presents a l’univers. 'Nomad' s’ambienta en el paisatge àrid i canviant de les dunes. El ball dels nòmades evoca l'alè dels horitzons, amb música electrònica, cants sagrats sufís i projeccions que acompanyen els solos, duos i moviments grupals d’aquest muntatge exòtic, polifacètic i espiritual.

Coreografia i direcció: Sidi Larbi Cherkaoui. Música original: Sidi Larbi Cherkaoui, Felix Buxton i Kaspy N’dia. Concepció sonora: Felix Buxton. Ballarins: Mabrouk Gouicem, Nemo Oeghoede, Wang Qing, Stephanie Amurao, Verdiano Cassone, Pol Van den Broek, Mohamed Toukabri, Kazutomi ‘Tsuki’ Kozuki, Shawn Fitzgerald Ahern, Oscar Ramos.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies