Oscyl

Dansa
Oscyl
Oscyl

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Titelles autònoms que donaran la rèplica als humans: aquesta combinació de dansa contemporània i arts plàstiques configura una peça creada el 2017 per explorar la relació amb l’altre, amb l’alteritat. Les escultures són de mida humana i s’anomenen oscils per la seva capacitat d’oscil·lar amb els ballarins. Aquesta escultura també es podrà veure a la plaça Margarita Xirgu perquè tothom les pugui descobrir: 'Oscyl Variation' tindrà lloc en un indret obert el 21 de març; aquesta varietat de la peça permet la seva integració amb els elements i la idiosincràsia dels llocs on es proposa, aconseguint més proximitat amb el públic.

Concepció: Héla Fattoumi, Éric Lamoureux. Coreografia: Héla Fattoumi, Éric Lamoureux en col·laboració amb els intèrprets. Artista visual, escenògraf: Stéphane Pauvret. Intèrprets: Sarath Amarasingam, Jim Couturier, Robin Lamothe, Bastien Lefèvre, Johanna Mandonnet, Clémentine Maubon, Angela Vanoni.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies