Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alemania más cerca de ti
ONAT

Descobriu el millor d'Alemanya al Recinte Modernista de Sant Pau

Aquest proper 9 d'octubre, l'Oficina Nacional Alemanya de Turisme us convida a conèixer la cultura, la gastronomia i la vida alemanya en una mostra estimulant ... i gratuïta!

Time Out en col·laboració amb Oficina Nacional Alemana de Turisme
Publicitat

Alemanya és un país que porta segles fascinant la resta de món. Les raons són diverses: la bellesa dels seus paisatges, la riquesa de la seva cultura, la influència del pensament alemany... I també, sobretot, hi ha el vigor amb què Alemanya s'ha projectat com un eix de la modernitat occidental des de fa ja més de mig segle. Això és el que fa que més i més gent se senti atreta per l'estil de vida alemany, la bellesa de les seves ciutats històriques i el bon funcionament dels seus serveis per triar ciutats com Berlín, Leipzig o Düsseldorf com a destinació per a una escapada de cap de setmana, per a unes curtes vacances o per passar una llarga temporada. Si és així, i Alemanya us atrau com un imant, esteu d'enhorabona.

L'Oficina Nacional Alemanya de Turisme (ONAT) porta a Barcelona el proper dissabte, 9 d'octubre, entre les 11 i les 18 hores, un esdeveniment que vol ser una porta d'entrada i una invitació a descobrir i explorar la vostra filia germànica. Es tracta d’'Alemanya més a prop teu', una mostra d'accés gratuït que es celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau, i en la qual podreu gaudir de tot el bo i millor de la cultura germànica: el sabor dels seus vins, els plats típics de la seva gastronomia, l'arquitectura de les seves ciutats i tota la diversitat que pugueu imaginar en múltiples disciplines, com la moda o la música. La campanya vol animar-vos, en aquest temps de més mobilitat, a que sentiu el desig de conèixer més. Si és així, a continuació us donem més informació. Per poder assistir-hi, és tan senzill com registrar-se aquí.

Viatjar a Alemanya: sempre un plaer
ONAT

1. Viatjar a Alemanya: sempre un plaer

Alemanya és un país gran i sempre en transformació, així que ens ofereix moltes cares diferents. A Baviera i en els 'länder' de l'est, com Saxònia, podrem apropar-nos a la cultura alemanya més tradicional, a l'arquitectura que ordena els centres urbans de ciutats com Dresden, Leipzig o Weimar a partir dels vells edificis medievals i barrocs, i gaudir de naturalesa molt acurada i paisatges tan impressionants que us enamoraran. Al nord ens trobarem una Alemanya més pròspera, industriosa i amb una oferta cultural més avantguardista, especialment a Berlín, la gran capital de la modernitat europea. I allà tindreu accés a una gran diversitat d'estímuls, com clubs de ball, botigues, una gran oferta gastronòmica especialitzada en el producte local i una puixant cultura de el vi. En definitiva, els motius per viatjar a Alemanya són molts i excitants, que són els que articulen la campanya 'German.Local.Culture' que posa en marxa aquesta jornada de descobriment de el 9 d'octubre.

Cultura, gastronomia, vi ... tot Alemanya a l'abast
ONAT

2. Cultura, gastronomia, vi ... tot Alemanya a l'abast

Què podreu trobar a la mostra del Recinte Modernista de Sant Pau? L'esdeveniment es realitza amb la participació de l'Oficina de Turisme de Berlín (visitBerlin), la regió del Rhin Romàntic i de la Fundació Goethe, i estarà vertebrat a partir de quatre eixos fonamentals. En el primer, 'Flair', ens parlaran de l'ambient de les ciutats alemanyes, de l'art de carrer, de l'arquitectura -tant antiga com moderna- que dóna caràcter als barris. És un recorregut per la història i la cultura més estable de l'Alemanya mil·lenària. En el segon eix, 'Craft', coneixereu la tradició artesanal alemanya: maneres de vestir i de confeccionar objectes, aquests petits plaers que ens alegren la vida. El tercer, 'Taste', versa sobre la gastronomia alemanya i les begudes que el potencien: plats típics regionals, la gran varietat de cerveses i vins... Finalment, a 'Green', podreu aprofundir en un dels eixos més actius de la vida pública alemanya: l'ecologisme, la sostenibilitat, l'aposta per polítiques verdes, que s'han estès a molts altres països gràcies a l'exemple d'èxit alemany. Durant la mostra, actuarà la banda Dinamo i es sortejarà un viatge a Berlín per a quatre persones, amb vol i estada inclosos. Podem demanar més?

3. ONAT: la seva missió és atraure't a Alemanya

La ONAT, les sigles d'Oficina Nacional Alemanya de Turisme -en alemany és DZT, Deutsche Zentrale für Tourismus e.V.- és la principal organització governamental alemanya dedicada a fomentar el coneixement i l'atracció de nous visitants a país. La seva missió és molt senzilla: presentar Alemanya com la destinació turística atractiva que és, accentuant totes les singularitats i meravelles de la vida, la cultura i el paisatge germànic, i fer-ho tot tan irresistible que no tinguis més remei que pujar-te a el primer transport amb destinació al nord. La ONAT és l'oficina que enllaça totes les petites associacions, empreses i gestors culturals que fomenten el turisme a Alemanya. Esteu en bones mans.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat