Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Els Llums de Sant Pau
Robert Ramos

Els Llums de Sant Pau: gaudiu d’un munt de fantasies en una ruta meravellosa

El Recinte Modernista de Sant Pau engega per tercer any consecutiu els seus llums de Nadal, en una experiència immersiva fins el 14 de gener que inclou fins i tot una pista de gel. Us ho expliquem en 10 punts!

Time Out en col·laboració amb Recinte Modernista de Sant Pau
Publicitat

Del Nadal sempre diem que és un temps de pau, d’amistat i de família, un temps per compartir coses bones amb la nostra gent més propera, però també és, i cada cop de manera més activa, un temps de llum. L’encesa dels llums de Nadal és un moment sempre molt esperat, i entre tots els llums de Nadal que s’engeguen a Barcelona, n’hi ha uns que són particularment creatives, espectaculars i gegants, i a la vegada en un entorn del tot meravellós. Són Els Llums de Sant Pau, una tradició de fa pocs anys –aquesta és la tercera vegada que s’encenen al Recinte Modernista de Sant Pau–, però que poc a poc es va consolidant com una de les activitats més estimulants a Barcelona entre finals de novembre i la segona setmana de gener, que és tot l’arc de temps on podreu anar allà –òbviament a la tarda i a la nit, quan caigui el sol– per visitar l’edifici modernista, admirar els espais de llums fantàstiques i, fins i tot, patinar en una pista de gel gegant.

Els Llums de Sant Pau és una activitat oberta entre les 18.00 i les 23.00 hores, cada dia fins al 14 de gener, amb l’excepció de tres dates molt concretes: 24 i 25 de desembre, i 5 de gener. Un cop adquirida l’entrada –es pot fer aquí–, l’experiència consisteix en un recorregut pausat per tot el recinte de Sant Pau, començant per l’exterior, on hi ha instal·lat un arbre de Nadal gegant, un tió i un espectacle de mapping 3D permanent a la façana, i desprès passant a l’interior, on hi ha diferents àrees temàtiques de llum que fan una ruta circular que us retornarà al punt de partida. Amb tranquil·litat, tot es pot fer una hora, i també tindreu l’opció d’allargar l’estada patinant en la pista de gel gegant que s’ha instal·lat a l’interior de l’edifici. És o no és un pla fantàstic? Si voleu saber-ne més, podeu continuar llegint, perquè us ho expliquem tot en 10 punts.

Escolliu el vostre horari ideal
Robert Ramos

1. Escolliu el vostre horari ideal

Els Llums de Sant Pau és una activitat amb molta demanda, i per accedir al recinte s’ha de tenir entrada, que es pot seleccionar per a una hora concreta. La primera entrada és a les 17.30 hores, i l’última a les 21.30, que és quan comença l’última sessió. Les portes es tancaran a les 23.00. Teniu temps de sobra per organitzar-vos!

Ara bé... no us encanteu!
Robert Ramos

2. Ara bé... no us encanteu!

Una observació important: un cop heu adquirit l’entrada, teniu mitja hora per entrar. És a dir, si l’heu agafada per a les 18.00, podeu fer-la servir fins a les 18.30, no és una entrada per anar-hi a qualsevol hora. Penseu quin horari us convé més per gaudir de l’experiència sense massificacions.

La ruta exterior
Robert Ramos

3. La ruta exterior

L’experiència comença un cop s’entra en el recinte, que no és només l’edifici, sinó també la part exterior. Allà trobareu un arbre de Nadal gegant de 16 metres i un Tió de proporcions comparables, que us recordarà que encara sou a temps de demanar-li regals.

La façana, una obra d’art
Robert Ramos

4. La façana, una obra d’art

La façana del Recint Modernista serà també un espectacle, ja que allà es projectarà una obra d’art amb la tècnica del vídeo-mapping a partir de 50.000 punts de llum, una pantalla futurista amb estètica 100% nadalenca. L’espectacle, dissenyat per l’equip de Proactiv, anirà acompanyat de música.

El millor ‘selfie’ del Nadal
Robert Ramos

5. El millor ‘selfie’ del Nadal

Esteu convidats a fer totes les fotografies que vulgueu. El disseny de la ruta està pensada per excitar la vista, i seria una llàstima que no us porteu un record de la visita. Per tant, no patiu: podeu fer fotos, fer-vos selfies, tot el que vulgueu.

Un punt de llum immersiva
Robert Ramos

6. Un punt de llum immersiva

Un dels trams de la ruta de llums és un pont de 20 metres completament il·luminat que és un dels espais més admirables de tota la visita. Travessar el pont és la metàfora de que s’està entrant en un món de fantasia.

El tren màgic
Robert Ramos

7. El tren màgic

Una altra parada interessant del recorregut és el tren màgic, que fa un petit trajecte de 20 metres, també completament il·luminat, i que farà les delícies dels més petits.

El núvol dels desitjos
Robert Ramos

8. El núvol dels desitjos

A dins del recinte hi haurà també un núvol gegant de 12 metres que està pensat per penjar regals de Nadal, o per inspirar-nos quan haguem de pensar què volem que ens portin el Tió, el Para Noel o els Reis Mags.

La pista de gel
Robert Ramos

9. La pista de gel

L’activitat més atractiva és la pista de gel, que cal reservar amb anticipació –són 5 euros extra afegits al cost de l’entrada–, i a la qual en tindreu accés 15 minuts desprès de la vostra hora d’entrada i fins un total d’una hora més tard. El temps de patinatge està limitat a 20 minuts per persona per garantir que tothom pugui patinar en les millors condicions.

Llums solidaris
Robert Ramos

10. Llums solidaris

Tota la iniciativa d’Els Llums de Sant Pau té també un caire solidari. El Recinte Modernista està treballant amb el Banc de Sang i Teixits per promoure la donació de sang i plantejar l’acció com un gest positiu envers la societat. Això també és esperit nadalenc.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat