Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Toni Mira Tempo
Mercat de les Flors

Els 3 espectacles de dansa del Mercat de les Flors que heu de veure aquest Nadal

Si voleu gaudir d’unes festes amb sortides culturals de qualitat per a tota la família, la programació de la casa de la dansa de Montjuïc és perfecta... i també ideal per fer un regal diferent!

Time Out en col·laboració amb Mercat de les Flors
Publicitat

El temps de Nadal és perfecte per fer tota mena d’activitats en família. Lògicament, això es pot fer i s’ha de fer tot l’any, però ja sabem que és en aquests dies quan hi ha vacances a l’escola, més dies festius, reunions familiars més extenses i, també, una predisposició més gran a gaudir del temps d’oci. També és un temps de regals –és a dir, per a compartir generosament les coses que ens agraden amb els que més estimem–, i això és el que proposa el Mercat de les Flors per les properes dates de desembre i gener: espectacles adreçats un públic infantil i adolescent, i per a tota la família, que us aportaran una estona de cultura profitosa. Espectacles per anar tots junts, o per regalar a un preu molt especial.

Des del 27 de desembre i fins el 14 de gener, el Mercat de les Flors, l’equipament cultural de Montjuïc especialitzat en dansa contemporània, tindrà en la seva programació tres espectacles agosarats i divertits. El primer és Firmamento, la nova proposta de la companyia La Veronal. El segon és Plàncton, una obra de la coreògrafa Anna Rubiola. I, finalment, Toni Mira presentarà la seva obra Tempo. Si voleu conèixer més detalls, us els donem a continuació. És un pla ideal per aquestes festes!

‘Firmamento’, de La Veronal
Mercat de les Flors

1. ‘Firmamento’, de La Veronal

Aquesta és una obra pensada per a un públic adolescent, a partir dels 14 anys, i tracta sobre una de les sensacions més importants que s’experimenten a aquesta edat: el vertigen que sentim quan ens adonem que la infantesa ha quedat enrere, que ens fem grans, que poc a poc ens endinsem en el món dels adults i que el paradís del joc, la despreocupació i la primera formació queden enrere. És quan descobrim que la vida és una cosa molt seriosa, molt exigent, i alhora una aventura fascinant. El coreògraf Marcos Morau, al capdavant de la seva companyia La Veronal, tracta sobre aquest tema a Firmamento, una obra moderna que integra la dansa amb el teatre i el cinema. Aquí podreu comprar les entrades.

Del 27 de desembre al 14 de gener. Durada: 75 minuts.

‘Plàncton’, Anna Rubiola i Big Bouncers en moviment
Mercat de les Flors

2. ‘Plàncton’, Anna Rubiola i Big Bouncers en moviment

 

El plàncton és el conjunt de microorganismes que viuen a la superfície del mar i que serveixen d’aliment per a molts peixos: podríem dir que és un component bàsic de tota la vida a la Terra, un factor sense el qual l’equilibri fràgil del planeta no seria possible. En aquesta obra, recomanada a partir dels 7 anys, vol fer una metàfora del moviment i la vida a partir de l’idea del plàncton. Anna Rubiola és una de les fundadores de la companyia Big Bouncers, i en els seus espectacles sempre ha integrat un missatge educatiu amb una expressió estètica molt àgil i metafòrica. Aquesta obra és ideal per aprendre sobre la natura, l’ecologia i la vida. Aquí podreu comprar les entrades.

Del 2 al 14 de gener. Durada: 45 minuts.

‘Tempo’, de Toni Mira
Mercat de les Flors

3. ‘Tempo’, de Toni Mira

Toni Mira és un dels grans coreògrafs catalans dels últims anys, soci fundador del centre de creació La Caldera i un veterà que mai ha volgut deixar d’estar en contacte amb les tendències noves i les propostes més actuals. En aquest espectacle, Mira es fa acompanyar d’un conjunt de ballarins joves per intercanviar emocions a partir de música amb història –el bolero, el vals, el jazz– i ritmes de ball més actuals. D’aquesta manera, Tempo proposa per a un públic a partir dels 12 anys una reflexió sobre les emocions que ens produeix la música en totes les seves expressions, i en totes les edats. Aquí podreu comprar les entrades.

Del 2 al 14 de gener. Durada: 65 minuts.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat