Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
lluna plena

4 activitats pels dies de lluna plena

Et portem 4 activitats perquè t'omplis d'energia i gaudeixis, com mai abans, de les nits de lluna plena

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Màgica, misteriosa, poderosa... els dies de lluna plena sempre són especials i van acompanyats d’una energia diferent. Ho noteu? Si voleu viure’ls d’una manera singular, podeu fer alguna de les activitats que s’organitzen a la ciutat. Sí, hi ha diferents espais que programen tallers que, tenen en la lluna plena, la seva raó de ser.

Córrer
© Moonrunners

Córrer

"Córrer de nit en un entorn natural ens connecta amb el nostre jo més animal. Ens obliga a activar els cinc sentits, ens manté alerta i ens ajuda a desconnectar de l’estrès del dia. Es tracta de tornar als orígens, de recuperar les sensacions que ens van portar a córrer per primer cop: sentint cada passa, oblidant-nos del crono i rodejats d’un entorn natural amb la lluna plena com a única guia", expliquen els Moon Runners. El juny de 2015, mentre preparava la seva cinquena marató i corria de nit per la Carretera de les Aigües, el Carlitos González va decidir apagar el frontal i avançar il·luminat només per la llum de la lluna. Així va néixer una idea que va anar prenent forma: compartir aquella experiència amb la resta del món. Ara, cada mes, els Moon Runners conviden a qui vulgui a unir-se a ells i a córrer en dia de lluna plena. Com? Registrant-se a www.fullmooonrun.org de forma totalment gratuïta. Fins al mateix dia no concreten el lloc exacte de trobada però acostumen a citar-se per Collserola. A més, hi ha sessions a les quals els hi afegeixen un toc especial: la del 4 de novembre, en què sumen ja 30 sortides de Moon runners, porta el nom de Zombi Moon -per celebrar la nit dels morts- i anirà amanida amb una de les millors cerveses artesanes de Barcelona, la dels Cerdos Voladores.

Més informació: Moon Runners
www.facebook.com/MoonRunnersClub
www.instagram.com/MoonRunnersClub
www.fullmoonrun.org

Ioga
© Yoga Weeks

Ioga

"Quan hi ha lluna plena ens passa com al mar. També estem fets d’aigua i la lluna té un efecte en nosaltres que es tradueix en un augment d’energia. La pràctica més tradicional del ioga diu que en els dies de lluna plena les sessions han de ser molt més suaus i, és lògic, perquè si ja tens un augment d’energia derivat de la lluna, no pots fer una pràctica tan energètica", ens explica l'Ana Puig, de Yoga Weeks. Aquest centre, entre març i novembre, programa sessions especials de ioga en dies de lluna plena: s'allarguen una mica més d'una hora i mitja i es crea un ambient molt màgic. A les nou del vespre, quan la lluna ja brilla al cel de Barcelona, pugen al terrat i, amb espelmes i música en viu, fan una sessió suau i fluida per canalitzar l’energia que arriba des de l’astre. La música la posen les guitarres, les flautes o els bols tibetans i s'hi acosten ioguis experimentats però també principiants. "Els dies de lluna plena són moments en què és més fàcil canviar alguna cosa. La gent viu la pràctica de diferents maneres: alguns de forma més intimista i d’altres en surten entusiasmats", afegeix Puig. Recessos, classes al terrat, sessions de Yoga Full Moon... Yoga Weeks és una organització de ioga moderna que dóna un aire especial a les activitats que proposa.

Més informació: Full Moon Yoga
www.yogaweeks.com
93 280 7122

Publicitat
Puja de lluna plena

Puja de lluna plena

Puja? És un nom d’origen sànscrit que significa ofrena, ritual, tribut, adoració... la Fundació Casa del Tibet celebra tots els mesos una Puja de Lluna Plena amb recitació de mantres i oracions que van acompanyades d’ofrenes. Dins de la tradició budista, i sobretot la tibetana, les llunes plenes són especials i sempre es fan cerimònies. En aquest cas, quan organitzen la Puja de Lluna Plena al centre de Roselló 181, s’hi reuneixen prop de 200 persones, algunes porten flors, aliments, begudes, encens, espelmes... i, al final de la cerimònia, els assistents comparteixen menjar i beure. L’entrada és lliure –amb donatiu voluntari- però si el dia de lluna plena no sou a Barcelona, també podeu seguir la Puja via streaming a través d’un web que facilita la Fundació.

Més informació
info@casadeltibetbcn.org
93 207 59 66

Paddle Surf

Paddle Surf

Pujar a la taula, remar, sentir les onades del mar sota els peus... i, a sobre, fer-ho il·luminats per la lluna plena. Sona bé, no? És, segurament, una de les experiències més boniques i màgiques que podreu viure sobre una taula de SUP. I és una opció perfecta per una cita romàntica diferent! Per reservar material de paddle surf o fer una sortida en grup el dia en què el nostre planeta es troba entre el sol i la lluna... no tindreu gaires problemes! Ara, us serà més fàcil en època de bon temps! A l’Espai de Mar, per exemple, organitzen sessions entre abril i setembre, la resta de mesos no fan l’activitat perquè és més probable que hi hagi mal temporal. La mateixa filosofia segueixen a Moloka’i, on normalment comencen també a l’abril o primers de maig i acaben a l’octubre. Vaja, que quan s’acosti l’abril, reserveu-vos una data i no perdeu aquesta oportunitat per veure la ciutat de nit des del mar, il·luminats per la llum natural de la lluna.

Més informació:
http://www.espaidemar.cat
92 221 49 89 
molokaisupcenter.com
932.214.868

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat