Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gym virtual
Gym virtual

5 entrenadores virtuals per posar-se en forma gratis

Consells, idees, rutines d’exercicis... us faran la vida esportiva més fàcil!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Prou excuses! Gràcies a Facebook, Youtube o Instagram portar una vida saludable és cada cop més fàcil. Per què? A només un parell de clics tenim esportistes o entrenadores en qui fixar-nos o de qui aprendre per fer esport amb seny! No és 'postureig'! Donen consells útils! Tenim, des de la que ens facilita una rutina d’exercicis, a la que ens motiva quan més ho necessitem però, també, descobrim a la que gairebé és com una amiga amb qui compartir els nostres dubtes. Us recomanem 5 perfils que us pot ser útil seguir!

NO T'HO PERDIS: 10 vídeos per posar-se en forma gratis

Anabel Ávila

1. Anabel Ávila

O Anabel Pump. Així se la coneix a les xarxes. “Em vaig dir @anabelpump precisament perquè vaig començar sent monitora de Body Pump. En aquell moment no tenia gens d'interès per ser influencer, ni era conscient que existia aquesta feina, era només compartir les meves experiències a Austràlia amb els amics i la família”, ens diu. Amb formació en Body Pump i CXWORX, també és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, entrenadora personal nivell 2 i nutricionista esportiva. L’Anabel contagia felicitat amb el seu somriure. Ni el WOD més dur del món li treu! Amant del Crossfit i la dieta Paleo vol animar els altres a cuidar-se i portar una vida més activa, sana i equilibrada. “Sóc una noia normal amb moltes ganes de superar-me com a atleta i molt conscienciada sobre el que menjo. Vull viure molts anys, molt activa i molt sana, i a través de les xarxes comparteixo el dia a dia perquè el qui vulgui, pugui prendre nota de coses que li poden ajudar a aconseguir els seus objectius”, explica. D’ella, podreu aprendre amb els seus Facebook Lives però, també gràcies als seus vídeos de YouTube! A nosaltres ens agraden, sobretot, els que se centren en la nutrició. Parla sense embuts i sense filtres sobre el sucre i els aliments ultra processats. I des d’aquí, l’aplaudim! “Em fa feliç saber que l'esforç de la meva feina a les xarxes realment arriba a la gent. I arriba el missatge de superació i que tots podem. Crec que cada cop és més fàcil entendre a aquella persona que està a l'altre costat de la pantalla gràcies a la improvisació amb la qual et dirigeixes en aquestes xarxes. Ara per ara intento respondre a tothom perquè vegin que no sóc jo només la que envia informació cap a una banda, sinó que hi ha comunicació”, conclou.

On la trobareu?

http://anabelavila.com/

https://www.facebook.com/anabelpump

https://www.instagram.com/anabelpump/

https://www.youtube.com/user/anabelpump

Gym virtual

2. Gym virtual

Necessiteu un calendari esportiu per saber per on començar i posar una mica d’ordre en la vostra vida? A Gym Virtual us podreu descarregar un calendari per principiants i, un cop superat, el mensual. Darrere de Gym Virtual hi ha la Patry Jordan. Natural de Girona, és entrenadora i esteticista i s’ha convertit en la coach de milers de persones. La seva mare tenia un gimnàs i, casa, sempre ha conviscut amb l’esport. Un dia se li va acudir començar a donar classes de forma virtual i, quan va descobrir Youtube, va començar a pujar-hi contingut. “Intento donar solucions a gent que no té temps per anar al gimnàs o, simplement, no hi vol anar. També, a persones que volen compaginar l’esport que fan amb un altre tipus d’exercicis: com alguns que corren i que amb Gym Virtual fan rutines de tonificació”. Jordan creu que fer gimnàstica amb el seu Gym permet estalviar temps i fer esport quan i on vulguem, sense necessitat de material. “Crec que els meus vídeos són didàctics i clars. A més, no només mostren els exercicis sinó que els usuaris poden fer amb mi la rutina completa. Totes les sessions estan pensades per diferents tipus de perfils i, a banda de ser fàcils, no requereixen molt material. La idea és que la gent segueixi uns hàbits de vida saludables i actius, l’objectiu no és només que perdin pes”. Un cop descarregueu el calendari, quan comenceu a fer les rutines que us proposen diàriament al seu canal de Youtube ja formareu part de la comunitat #yopuedocontodo. Amb aquest hashtag i amb els de #ypct i #gymvirtual és com interactuen tots aquells que es posen en forma amb Jordan: el seu canal de Gym Virtual té 7,95 milions de subscriptors i unes 650.000 visites al dia. Una barbaritat! Hi ha persones que han arribat a perdre més de 25 kg i, per totes les històries, tenen també un apartat de transformacions al web.

On la trobareu?

http://gymvirtual.com/

https://www.facebook.com/gimvirtual/

https://www.instagram.com/gymvirtual_com/

https://www.youtube.com/user/gymvirtual

Publicitat
Isabel del Barrio
@iammrshit

3. Isabel del Barrio

Intento educar a la gent en què per córrer s’ha d’estar en forma i no al revés’.  Ballarina, entrenadora personal, triatleta però també amb 2 llicenciatures al sarró i un postgrau a Berkeley... la Isabel del Barrio va engegar On My Training Shoes amb la il·lusió de reinventar-se i crear un espai on compartir la seva passió per l’esport. I vaja si ho ha aconseguit!. “Un lloc on esportistes amateurs i públic en general trobessin informació de qualitat que els ajudés a millorar els seus entrenaments i a portar un estil de vida més actiu i saludable i els motivés. Era algo que no existia encara al nostre país”. Un perfil a Instagram, a Facebook, un canal de Youtube, un blog a Women’s Health, un llibre (“Correr es algo más”)... la Isabel comunica a través de diferents eines però sempre amb la idea de compartir i ensenyar exercicis més enllà de mostrar simplement com entrena ella. Sent què són milers els que entrenen al seu costat? “Ja m’agradaria –riu-. Una de les coses que més m’omple és compartir entrenaments amb la gent de manera directa, motivar-los i ensenyar-lis que amb constància i esforç podem millorar dia a dia. Ojalá pogués arribar a tanta gent i ser referència al sector però encara em queda molt per aprendre”. Segurament, és una de les influencers que millor utilitza les stories a Instagram. A elles ens connectem i sembla com si entrenéssim plegades. També, comparteix vídeos al seu instagram amb rutines que ens poden anar bé per treballar diferents parts del cos: ens ensenya com fer-les i ens remarca en què ens hem de fixar. “A vegades una foto amb el seu comentari no és suficient per expressar emocions, estats d’ànim o contestar preguntes... m’agrada compartir moments a través d’Instagram stories perquè és més proper e improvisat, més natural. Els vídeos en directe són una eina molt útil que m’agrada utilitzar de tant en tant. A vegades he fet alguna rutina d’entrenament en directe i és molt enriquidor i divertit. Això sí, al blog sempre està tot molt més detallat: l’objectiu dels exercicis, els músculs que s’hi treballen...”, explica. A vegades, li demanen coses molt típiques, com entrenaments exprés però ella té entre cella i cella anar més enllà encara que això passi per tocar temes menys comercials: creu que l’exercici físic ens dóna la vida i vol aportar el seu granet de sorra al sector!

On la trobareu?

https://onmytrainingshoes.com/welcometowomenshealth/

https://www.instagram.com/onmytrainingshoes/?hl=es

https://www.youtube.com/channel/UCUW5c49coGPmDMC1lRcoKEw

https://www.facebook.com/onmytrainingshoes/?fref=ts

Cristina Mitre
©www.aitoraudicana.com

4. Cristina Mitre

És una dona com tu, com nosaltres. Natural 100% i de carn i ossos. Quan la llegim, la veiem o l’escoltem, la sensació és que qui parla és una amiga que, com a nosaltres, li agrada córrer. Va descobrir-ho i amb un hashtag -#mujeresquecorren- va acabar per crear un autèntic moviment social. L’ambició? Que cada vegada més dones s’animin a donar un primer pas que canviï les seves vides. Ella creu en el poder transformador del running i repeteix una i una altra vegada que posar un peu davant de l’altre, a ella, la va transformar. Quan era directora de la revista Women’s Health va decidir deixar la feina i canviar de rumb. Buscava equilibri, serenitat, calma i poder centrar-se en projectes que l’apassionen. De la mà del seu blog ‘The Beauty Mail’, del seu instagram, canal de youtube i facebook es dedica a explicar històries. Trobem tips sobre bellesa, nutrició o fitness i, parla, molt de córrer. “Mitja marató, consells pràctics”, “Motivació, com matenir-la (per sempre)”, “Cris, que esmorzes?”, són algunes de les últimes entrades al seu blog. Escriu sempre amb un llenguatge senzill, entenedor i des de la mateixa experiència i, totes les seves publicacions són molt didàctiques. Al seu Instagram i Facebook és habitual trobar-hi lives amb convidats especials: en un ens parla de bellesa, en un altre d’entrenament esportiu... A més,  potencia el seu canal de Youtube on fa vídeos en clau d’humor a “No corras como pollo sin cabeza” o comparteix tots els seus neguits i dubtes a ‘El bucle de Mitre” explicant-nos les seves alegries, somnis... A ella a vegades també li costa trobar la motivació!

http://www.thebeautymail.com/

https://www.instagram.com/thebeautymail/

https://www.youtube.com/channel/UCq9Q1Lh4ibpoImNn4lTBbCA

https://www.facebook.com/Crismitre/?fref=ts

Publicitat
Sara Carmona

5. Sara Carmona

L’alegria personificada. Si no, mireu el seu ‘Empieza siempre con un arriba” a Youtube: contagia motivació des del segon 1! “Haig de confessar que era “anti” xarxes socials, però al final em vaig veure “obligada” per poder seguir creixent com a professional del sector i poder arribar al màxim nombre de persones i ajudar-les a que que facin esport i segueixin una vida activa i saludable. Aquesta comunicació la portava fent des de sempre, però en els meus esdeveniments, a l'escola... però si realment volia que el meu missatge arribés a més persones, sí o sí, havia d'obrir-me tots aquests comptes”.

El que ens té el cor robat i ens sembla molt útil són els tutorials que té a Youtube i que ens expliquen com iniciar-nos a la natació, al running o al mountain bike. “El canal de youtube li he volgut donar un toc molt d'iniciació. El meu objectiu és aconseguir que les màximes persones incorporin l'esport com un estil de vida. Tot i que haig de dir, que aniré incrementant el nivell per tal d'arribar al màxim de públic possible”, explica. És docent, trainer de Nike, coach i entrenadora personal i des de ben petita ha practicat esport. Ara se centra en el triatló, el running i el mountain bike. “És una gran responsabilitat però és la meva passió. He estudiat per això, per formar a futurs animadors i entrenadors d'activitat física i també per enganxar, educar i transmetre els valors, beneficis i la importància que té l'esport per al nostre dia a dia, pel nostre creixement personal i autoestima i per la nostra salut”.

https://www.instagram.com/sara.carmona.h/

https://www.facebook.com/sara.carmona.h/?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UCgoQzz5YfG3KhPFbhZBDDLQ

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat