Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

13 vídeos per posar-te en forma a casa sense morir en l'intent

Aquí et proporcionem alguns canals perquè puguis començar la teva rutina

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

La pandèmia de la Covid-19 ens ha canviat els hàbits de la nostra vida i hem passat d'anar als gimnasos a fer esport des de casa. Si (ja) estàs una mica cansat d'estar en pijama teletreballant o veient pel·lis i sèries durant sis hores seguides mentre menges brioixeria industrial... Aquí et deixem els vídeos de YouTube més útils per moure el cul i posar-te en forma!

1- El canal SELF

Des d'entrevistes a artistes com Ne-Yo o Rita Ora, fins a consells de nutrició o tutorials de 'Twerk' explicats per la mateixa Serena Williams. Aquest canal és molt complet i ofereix entrenaments de tota mena en la seva secció 'Sweat with SELF'. Rutines d'entre 25 i 35 minuts amb les quals exercitaràs tot el cos. Prepara't per sentir dolor fins i tot a les pestanyes! 

2- Patry Jordán

Al seu canal, Gym Virtual, la youtuber ofereix rutines de tot tipus i durada. Podràs practicar 40 minuts de cardio que exercitin totes les parts del cos o sessions de 10 o 15 minuts que tonifiquin parts específiques com els glutis, abdominals, etc. 

3- Chris Heria

Aquest entrenador personal americà és un atleta professional amb molta trajectòria. Encara que la seva aparença de noi 'fitness' et pugui intimidar, no et preocupis. Té entrenaments per a principiants als quals pots afegir dificultat progressivament. Ja no tens excusa!

4- Popsugar Fitness

Si et fa mandra fer repeticions a tort i dret, aquest és el teu canal! Tenen un munt de classes de Zumba i ball per cremar calories i tonificar els músculs a ritme de la música.

5- Corina Randazzo

Ha sortit a la tele i ha fet teatre, però és una veritable 'personal trainer'! Al seu canal trobareu sèries d'exercicis de 6 minuts per tonificar zones del cos específiques –braços, glutis–. A més, al seu compte d'Instagram (@corinarandazzo) també comparteix estiraments, rutines i receptes saludables. 

6- Gimnàs DiR

Si el que trobes a faltar és al teu profe del gimnàs, el DiR també té canal! Si fa mesos que pagues el gimnàs, però no hi vas, fes una mica de penitència i posa't en forma amb els professionals d'aquesta famosa cadena de gimnasos. I si mai has volgut pagar pel gimnàs, aquesta és la teva oportunitat d'assistir a classes amb monitors qualificats sense necessitat de buidar la butxaca, només necessites una mica de força de voluntat!

7- Deportes Uncomo

Si fa molts dies que vas del sofà a la cadira i al llit, i tens l'esquena rígida, necessites una mica de pilates. El canal Deportes Uncomo ofereix classes tranquil·les per dolors d'esquena i per tonificar sense arriscar-se a lesions, a càrrec de l'exgimnasta Cris Mironescu. Si t'atreveixes, també tenen classes d'acrobàcies, i per als més petits!

8- Xuan Lan Yoga

Teletreball, tasques de la llar, nens, mascotes, família... La rutina en temps del coronavirus de vegades queda bastant lluny de ser tranquil·la. Si necessites un moment per desconnectar i de pas no perdre massa muscular, aquest canal de ioga et pot salvar! També fa classe en directe a YouTube i al seu compte d'Instagram (@xuanlanyoga).

9. XHIT Daily 

Amb quasi 3 milions de seguidors, el canal de XHIT Daily et desvelarà els secrets millor guardats de 'celebrities' com Beyoncé, Kim Kardashian o Miley Cyrus. Aquí aprendràs en qüestió de 25-30 minuts com mantenir-te en forma amb una gran varietat d'exercicis. 

10. FitnessBlender

Si prefereixes optar per fer esport en parella o amb algun amic, el canal de FitnessBlender et mostra un ampli ventall de rutines amb les quals mai t'avorriràs. Càrdio, força, entrenaments en 10 minuts i molt més! 

11. Dance Fitness with Jessica

Ets més de l'estil pop o reggaetonero? Doncs amb Dance Fitness with Jessica podràs posar-te en forma al ritme de la música. Ella, juntament amb el seu equip de  ballarines, et mostraran les millors coreografies amb cançons com 'Mi gente' de J Balvin o fins i tot 'Wannabe' de les Spice Girls. 

12. Ale Estefanía

Amb aquesta noia et motivaràs molt. Si vols cremar la grassa de l'abdomen amb exercicis molt senzills, Ale Estefanía és una bona opció. Amb vídeos d'aproximadament una hora t'ensenya diferents exercicis que has de fer per posar-te en forma. 

 

13. Rawvana 

El canal de Rawvana et mostrarà nombrosos exercicis perquè els puguis fer a casa, però no només això, sinó que també et donarà un munt de consells perquè portis una dieta vegana i saludable per complementar amb la teva rutina. 

NO T'HO PERDIS: 50 idees genials per fer a casa durant el confinament

Últimes notícies

    Publicitat