Paddle Surf

5 idees per treballar l’equilibri damunt l’aigua

Utilitza l'aigua i totes les seves propietats per posar-te en forma!

Publicitat

Tant se val si fa calor o fred, l’aigua sempre és un bon company de viatge per cuidar-nos. De fet, us volem proposar algunes activitats per posar a prova el vostre equilibri i mantenir-vos en forma al mar o a la piscina (i sense haver de nedar!)? Poseu-vos el banyador i cap a l’aigua!

Float fit

I del mar passem a la piscina! Sí, sí, per a aquells que no us agrada el sol ni la sal ni la sorra, aquí no hi ha excuses! Al Holmes Place trobareu l’activitat float fit, on amb una taula damunt l’aigua podreu fer un entrenament ben complet amb només 30 minuts: els famosos 'burpees' (si no sabeu què són, tranquils, recordareu tota la vida el primer dia que en feu algun), planxes, gambades i esquats de la forma més atrevida possible, ja que també haureu de ser capaços de no caure!  Us animeu?

Fusion board

Seguim a la piscina amb el fusion board, molt similar a l’anterior però utilitzant també diferents accessoris típics de fitness contribuint a reforçar els estímuls que rep el nostre cos. Treballareu cos i ment de forma unida, global i funcional perquè per mantenir l’equilibri damunt la taula haureu d’estar ben concentrats! Ho podreu provar en centres com el Club Natació Barcelona, el Club Natació Atlètic Barceloneta o al Club Nàutic el Masnou.

Publicitat

Wakeboard

I tornem cap al mar amb una activitat més moguda per als més atrevits! Al Parc del Fòrum trobareu una zona habilitada per practicar el wakeboard, dins del Barcelona Cable Park. En què consisteix? L’objectiu és lliscar sobre l’aigua damunt d’una taula sent arrossegat per una corda lligada a una llanxa que us va dirigint i anar superant els obstacles que hi ha enmig del circuit. Res a veure amb la resta eh? Aquest sí que us farà pujar l’adrenalina! Us atreviu a provar-lo?

Pilates Sub

Ja fa alguns anys que això s’està posant de moda...segur que alguna vegada heu sentit a parlar dels pilates, allò que sembla que no fas res però que quan acabes estàs mort! Doncs imagineu fer-ho damunt l’aigua com a element inestable! Això és Pilates Sub, una taula de Stand Up Paddle i vosaltres damunt posant a prova el famós 'core'. De debò que sembla que no però suareu la cansalada: sempre podeu fer veure que caieu a l’aigua i refrescar-vos! Amb Pilates Sub & Beach podeu anar a una classe de forma gratuïta i comprovar en les vostres pròpies carns el repte que suposa! Ah, i ben a prop, a la platja de la Barceloneta!

Publicitat

Stand Up Paddle (SUP)

D’aquest segur que ja n’heu sentit a parlar més, es tracta d’aguantar-se dempeus (comencem bé…) sobre una taula de Stand Up Paddle per deixar-vos impulsar pel moviment que proporciona el rem sobre una superfície aquàtica. Dit en altres paraules: mantenir l'equilibri i el primer que caigui convida a les cerveses de després. A la mínima que aconseguiu aguantar-vos uns segons ja estareu treballant pràcticament tot el cos: cames, braços, esquena i sobretot els súper abdominals. I, a més, prenent el sol! Què més voleu? Us recomanem un parell de llocs on provar l’experiència: Molokai Sup Center i Stand Up Surf School, totes dues a Barcelona!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat