Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
baseball

Criquet, roller derby, lacrosse i beisbol a Barcelona!

Lluny de casa nostra són esports de masses i, ara, comencen a fer-se un forat a Barcelona!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Digueu adéu al futbol i hola al criquet, el roller derby, el lacrosse o el beisbol! Fora de les nostres fronteres ho peten i a casa nostra també hi ha fanàtics que els practiquen. Si voleu presumir d’oberts i originals i moure-us en un ambient molt internacional, doneu una oportunitat a aquests esports.

Criquet

Criquet

Heu passat algun diumenge pel parc de Joan Miró? Si ho feu, probablement us trobareu amb un bon grapat d’amics jugant a criquet. S’organitzen a través d’aquest grup de facebook i si, els hi demaneu, us n’ensenyaran i us acolliran encantats. Que voleu veure professionals en acció? Acosteu-vos a algun dels partits de lliga que es juguen al camp de beisbol de Montjuïc. I, a banda de lliga catalana, a casa nostra també tenim una selecció que llueix la senyera pel món! Si és que això de batejar, llençar i fer curses també comença a tenir adeptes a Barcelona.
Roller Derby

Roller Derby

L’equip? Ingles de acero. Les jugadores? Ave Fenix, Caste Diem o Caperucita Terror. I les aspirants a jugar-hi? Freshmeat. Tot emmarcat dins el club Barcelona Roller Derby. Amb tot això no us entren ganes ja de provar-ho, sigui el que sigui? La cosa va de patinar sobre rodes a alta velocitat en una pista ovalada, anotar punts i tot... amb molt contacte! Si us hem convençut, entrenen al CEM Trinitat Vella i cada tres mesos organitzen formacions de noves patinadores per adquirir carn ben fresca. Perquè sí, és majoritàriament femení!
Publicitat
Lacrosse

Lacrosse

Gràcies bessones O’Sullivan per descobrir-nos el lacrosse! A banda de bones persones, l’openning les definia com a bones esportistes i és que la Isabel era una crack del lacrosse. Són 10 jugadors per equip que amb un pal amb xarxa a la part superior s’esforcen a passar la pilota i fer gols. Els Barcelona Bandits entrenen a les instal·lacions de la UB dos dies a la setmana i diuen que tant jugadors nous com experimentats són benvinguts! A què espereu?
Beisbol

Beisbol

Realment li devem molt al Club Super3 pel que fa a la nostra formació poliesportiva. Recordeu el Dome Shinjo i els seus llançaments impossibles? Amb ell ens vam enamorar del beisbol. Quines ganes de posar-nos la gorra, la camisa, el guant i començar a córrer de base en base. Tot i que és al Baix Llobregat on hi ha més bojos per aquest esport, Barcelona no es queda enrere. Al Club Beisbol Barcelona i al Barcino podreu trepitjar el camp Pérez de Rozas i aprendre de què va el joc. Si mai heu agafat un bat, us caldran uns quants entrenaments abans de poder debutar en partit oficial. Quan ho feu, no us desinfleu en sentir: strike tres, eliminat!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat