Cursa dels Nassos
© Joan Marc BoschCursa dels Nassos
  • Esports, Running

Cursa dels nassos 2020

Barcelona tanca l'any 2020 amb la Cursa dels Nassos que complirà totes les mesures sanitàries

Mireia Deu
Publicitat

Time Out diu

Barcelona acomiadarà l’any 2020 amb una nova edició de la Cursa dels Nassos. Aquest any constarà de dues curses, de cinc i deu kilòmetres, i complirà totes les mesures sanitàries per evitar la propagació i contagi per la covid-19.  Com sempre tindrà lloc el 31 de desembre a les 17.30 hores. 

De les dues modalitats de cursa que es faran, la més curta, la de cinc kilòmetres, serà exclusiva pels esportistes d’elit tant masculins com femenins, i tindrà per objectiu batre el rècord del món femení de 5 km ruta en modalitat mixta. Aquesta començarà a les 16.45 hores i el recorregut tindrà inici a l’esplanada de la platja de Llevant, passarà per l’avinguda del Litoral per posar fi al passeig Marítim del Bogatell. 

Pel que fa a la cursa oberta a tothom, la dels 10 km, tindrà una sortida esglaonada en tres fases, amb 333 persones a cada una i tindrà lloc a les 17.30 hores, les 18.30 hores i les 18.35 hores. A més a més s’haurà de respectar una distància d’1,5 metres. A causa de la situació actual, la prova es farà en un circuit tancat de cinc kilòmetres, per fer els deu kilòmetres s’haurà de fer dues voltes,  en el litoral barceloní i com la dels esportistes d’elit, iniciarà a la platja de Llevant i finalitzarà al passeig Marítim del Bogatell. 

Et podràs inscriure a partir del 4 de desembre a les 18 hores fins a les 23.59 hores del 20 de desembre, en aquesta pàgina web. Per recollir els dorsals ho podràs fer els dies 28,29,30 i 31 de desembre a la botiga ADIDAS de passeig de Gràcia, 3. I a més a més hauràs de demanar cita. 

Com sempre, la Cursa dels Nassos és solidària, 5 euros de cada inscripció aniran a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, aquest any dedicada a la recerca de la malaltia covid-19. La recollida dels xips blancs també suposarà una aportació de 80 cèntims per xip per la mateixa causa.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.cursadenassos.barcelona/ca
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà