Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Suco Sessions
Carlota Martí

Entrenar de manera conscient a Barcelona

A parcs, a platges… les Suco sessions proposen fer exercici d’una manera diferent!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Meditar, ballar, jugar, fer assanes… tot amb uns auriculars a les orelles, rodejats d’unes vint persones més i sobre la sorra de la platja de Barcelona o la gespa d’un parc com el dels Til·lers. Les ‘Suco sessions’ proposen uns 75 minuts d’exercici a l’aire lliure per entrenar cor, cos i ànima. Així resumeixen els beneficis del que defensen que és un mètode d’entrenament conscient. Com? Us ho expliquem!

Objectiu: connectar
Carlota Martí

Objectiu: connectar

Amb tu mateix i amb els altres. 'En un món on cada vegada és més difícil connectar, generem un espai i un ambient que t’ajuda a concentrar-te i anar més enllà. Ens centrem en respirar, estirar, jugar i, sobretot, en divertir-nos' explica la Lydia Baggen de Suco Sessions. D’entrada i des de fora, sorprèn. Un grup de persones, descalces, que es mouen, somriuren, ballen, s’abracen, es relaxen, criden i porten uns auriculars sense fil que semblen l’últim model Beats del mercat. És una sessió Suco.

Auriculars. Per què?
Sven Zillmann

Auriculars. Per què?

No és un caprici! 'Els auriculars ajuden a evitar distraccions del món exterior', diu Baggen. Si ens en poséssim uns descobriríem que, primer, escolten una música que els indueix cap a la meditació. A poc a poc, es transforma en house per acompanyar una respiració que comença a ser més ràpida. Així, segueix amb hits més comercials per ajudar a que es deixin anar del tot i, sobre la base musical, hi ha una veu que els hi dóna instruccions. 'Torneu a ser nens, deixeu-vos portar, crideu, confieu en el del costat…' Així és com es guia la pràctica de cada participant d’una sessió SUCO.

Publicitat
Un còctel de disciplines
Carlota Martí

Un còctel de disciplines

'No és un workout ni una sessió de ioga ni de meditació ni d’aerobic. És una combinació de tot, una sessió d’exercici conscient per connectar on hi ha part de mindfulness, de workout, de ball, de cardio, d’energia positiva... Pots esperar bon rotllo, felicitat, diversió…'. Així, tots vesteixen roba còmode, combinen assanes amb salts, crits, exercicis en parella amb algú que acaben de conèixer, estones de ball lliure… 'No és molt comú estar en un espai públic i ballar i moure’t sense pensar que hi ha gent al teu voltant. Superen aquesta por i es concentren al 100% en la sessió', afegeix Baggen.

Per tots els públics
Sven Zillmann

Per tots els públics

'No es necessita experiència. Ve gent de totes les edats, la majoria tenen entre 20 i 30 però hi ha de tot!', comenta Baggen. Al web informen de les sessions programades per cada setmana i, també, us conviden a tastar les que tenen el ioga com a gran protagonista. L’escenari acostuma a ser una platja o un parc de Barcelona i, també, organitzen sessions a Box Barcelona.

Publicitat
De Sudàfrica a Barcelona
Sven Zillmann

De Sudàfrica a Barcelona

Les ‘Suco sessions’ van nèixer amb èxit a Sudàfrica i no fa gaire van aterrar a la nostra ciutat. El moviment va néixer amb la voluntat de crear un espai on la gent es trobés, connectés, promovent un estil de vida sa i una manera de fer exercici on la diversió, la llibertat i l’estar present són el més important. Poseu-vos els auriculars i proveu-ho vosaltres mateixos!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat