Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
corporal

Esport a Sarrià-Sant Gervasi

Tennis, natació, futbol, mugendo i fins i tot descobrir el mètode Magalí... us presentem el Sarrià-Sant Gervasi més esportiu!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Centres d’alta gamma, amb mètodes innovadors però també municipals i clubs familiars i de tota la vida. Com els veïns del districte, els equipaments, també són diversos i n’hi ha de més i menys assequibles. A Sarrià-Sant Gervasi, a banda de córrer per les Aigües, esquivar nens amb uniforme o sortir de marxa per Santaló, també podeu fer esport a tota hora!

 

Centre Esportiu Municipal Putxet
 • Esports
 • El Putget i Farró

Gràcies a Déu! El Putxet també volia fer esport a preus municipals i, des de fa uns anys, es va fer realitat el somni del barri amb la inauguració d’aquest centre que és tant o més modern que els millors equipaments privats. Són 6.000 metres quadrats amb una piscina de sis carrils i... un solàrium immens ple d’hamaques! A més, sempre es mantenen al dia i, prova d’això, és que ja hi podeu fer també TRX. Ah i a la sala de màquines és possible córrer amb vistes al barri gràcies a les immenses parets de vidre que deixen entrar una llum ben càlida.

DiR Diagonal
 • Esports
 • Sarrià - Sant Gervasi

La mare dels DiRs. Heu vist la zona d’aigües? Mare meva! Aquest centre té una de les millors piscines de Barcelona. És tan eficient –i gran- que té zona lúdica, de carrils, d’hidromassatge... Mil en un! I la cosa no acaba aquí perquè serveix tant per l’estiu com per l’hivern i, amics, està rodejada d’una bona zona de gespeta. No us quedeu, però, embadalits amb ella i descobriu la resta d’instal·lacions: les immenses sales d’activitats dirigides, de màquines, les pistes de pàdel... i els sofàs de la zona social!

Publicitat
Keiser Training
 • Esports

Mal d’esquena? Els déus us han escoltat. A Kieser Training són especialistes en ajudar-vos a guanyar força i tractar problemes crònics d’esquena. Com? Amb programes d’entrenament que es basen en l’ús de 29 màquines on treballar cadascun dels vostres músculs. Un instructor del centre us acompanyarà durant els tres primers dies per marcar-vos el camí i ho tornarà a fer deu sessions més tard per controlar la vostra evolució. També creen programes d’entrenament específics per runners, esquiadors, golfistes o ciclistes i tenen grup de marxa nòrdica. Ah, i l’espai, fonamentalment blanc, transmet pau només entrar.

Mugendo
 • Esports
 • Sant Gervasi - La Bonanova

El nom us sonarà a xino –o millor a japonès, que és d’on prové- però el Mugendo cada cop té més adeptes. I, en part, gràcies a centres com aquest de Muntaner on des del principi van apostar per una disciplina basada en la filosòfica del karate però que té coses del Kick Boxing i la Boxa. El millor? La llibertat de moviments que proposa i la seva capacitat per posar-nos en forma!

Publicitat
Centre Esportiu Municipal Can Carelleu
 • Esports
 • Sarrià

No és un miratge, Can Carrelleu realment existeix i no s’acaba mai! Amb el seu camp de futbol, les seves 5 pistes de tennis, les 3 de pàdel, la piscina coberta i les dues amb sostre retràctil per l’estiu, el rocòdrom... Modern, ampli i polivalent també aposta per les activitats dirigides a joves i ofereix running per nois i noies d’entre 12 i 15 anys. Vaja, és com un poble esportiu enmig de Barcelona i la desconnexió està 100% assegurada.

DiR Tres Torres
 • Esports
 • Sarrià

El germà petit dels DiRs més grans. És molt cuqui i aprofita al màxim l’espai per oferir-vos tot el necessari per fer esport. Potser la piscina interior és massa petita si teniu ànima de nedadors i somieu amb fer mil piscines, però per aquagim o aïllar-vos del món ja és més que suficient. I com tots els DiR, us assegura més de 150 activitats dirigides a la setmana i ja inclou sessions virtuals!

Publicitat
Poliesportiu La Salle
 • Esports
 • Sant Gervasi - La Bonanova

Tranquils no cal que us poseu la bata i torneu a l’escola per apuntar-vos a aquest centre! A la Salle obren la seva instal·lació a abonats de tot tipus. Les sales de màquines no són les més modernes del món però són pràctiques i la instal·lació ho compensa de sobres amb les 3 piscines cobertes i les dues pistes poliesportives on podreu jugar a bàsquet, futbol o fins i tot a vòlei.

Bonasport
 • Restaurants
 • Mediterrània

Esteu nets i presentables? Si la resposta és sí, podeu continuar llegint. El Bonasport és un dels centres més selectes del districte i de la ciutat. Mamma mia! La piscina exterior en un entorn enjardinat és d’aquelles de somni i, a més, s’hi respira un aire ben pur perquè queda als peus del Tibidabo. Evidentment, també trobareu un bon grapat de pistes de tennis, de pàdel i d’esquaix. Vaja, un oasi esportiu amb totes les lletres. Això sí, no és una ganga, el preu pica i molt!

Publicitat
Club Tennis Barcino
 • Esports
 • El Putget i Farró

Encant. D’això li sobra al Barcino. Qui ens hauria dit que a tocar d’un carrer tan transitat com Balmes s’amagaria aquest temple del tennis rodejat de jardins. És un club familiar, situat al cor de Sant Gervasi, on la raqueta és protagonista i on us sentireu com a casa gràcies a les seves acollidores zones socials. A més, també us hi podeu acostar per descobrir l’hoquei patins, el tennis taula o el futbol sala i oblidar-vos que encara sou en plena ciutat.

La Sala Magalí
 • Llocs d'interès

Coneixeu la Magalí Dalix? No? Però si la seva sala està en boca de tothom! Ella és una guru del fitness i marca la pauta amb un mètode esportiu que engloba tot el que es porta ara i que ja es pot gaudir a Barcelona. A prop del Turó Parc, batega una sala d’esperit neoyorkí on suareu, patireu però també gaudireu gràcies a un entrenament basat en el pes corporal a partir de petits intervals i que encapçala les tendències del nou curs. Ells diuen que és l’entrenament més eficaç del món!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat