Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aventura nàutica Barcelona
© Aventura nàutica Barcelona

Esports aquàtics amb amics

A tot drap a sobre d’un flotador gegant; en moto d’aigua, 'posturejant' al veler o acomiadant el dia a sobre d’una barqueta!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Ajuntem esport, aigua i amics? Vinga, atrevim-nos! Aprofiteu que tenim mar per llançar-vos a l’aigua, agafar el timó i sentir les onades sota els vostres peus. Us recollim idees per remullar-vos, navegar, remar i saltar pels aires amb els vostres col·legues.

Banana
© Nàutica Port Barcelona

Banana

Us sona? Pujar-se al xurro –plàtan, banana, flotador... tant se val com li diguéssiu!– era el nostre somni de cada estiu. Des de la sorra, el veiem avançar a mil per hora amb tot d’innocents que queien al primer gir i, quan ens tocava el torn, nosaltres duràvem poc més de cinc segons. Beneïda infància! Ep, però encara hi podeu pujar! Ajunteu-vos amb nou amics i poseu a prova el vostre equilibri adult mentre sou arrossegats per una llanxa motora. Us proposen una sessió de 15 minuts –pocs aguantareu tant– però si aneu de valents també en podeu fer una de 60’. Activitat top. Divertidíssima!

T. 93221 03 80
info@escolaportbarcelona.com

Paddle Surf Panceta
© Sitges SUP1

Paddle Surf Panceta

Visca! El drac Sheron ens ha escoltat... existeix el Paddle Surf en grup! És l’esport de moda? Ostres no ho sabíem! Fora bromes, a l’escola de Sitges fan un pas més enllà i proposen diversió en format gegant, el patriarca del SUP li diuen. Aquí la cosa no va d’anar cadascú en la seva taula sinó de pujar tots a la mateixa. Impossible? No! Prepareu-vos per remar sobre una taula de 5 metres de llarg i 1,5 d’ample i amb capacitat per entre 4 i 10 persones. Una passada!

Sitges SUP
Carrer de Bonaire, 37. 08870 Sitges
T. 93 894 67 68

Publicitat
Moto d’aigua
© Jet Ski Bcn

Moto d’aigua

Brmmmm, brmmm. Premeu l’accelerador que vénen onades! Hi podreu pujar de dos en dos però sempre podeu llogar-ne unes quantes si sou un grup d’amics d’aquests ben grans. No necessiteu títol però si no n’heu agafat mai una, us direm que el preu inclou l’assistència d’un monitor que us farà un 'briefing' i us acompanyarà fins el final del vostre trajecte. Ja sentiu el vent a la cara? Això sí, al volant sempre prudència!

Jet Ski Bcn
Moll de Marina, 9. Port Olímpic Barcelona
T. 93 202 37 17

Monster
© Aventura nàutica Barcelona

Monster

De primeres el nom ja espanta i si no sou addictes a l’adrenalina absteniu-vos. Girs de 360º, frenades, derrapades... a sobre d’un vaixell que agafa velocitats de vertigen. Tranquils vosaltres no conduireu, us portaran. Us posareu un salvavides, seureu amb els vostres onze amics de l’ànima i us prepareu per un festival que s’allargarà durant 20 minuts. Com un viatge en Dragon Khan però al mar i sense quedar-vos cap per avall!

Aventura Nàutica Barcelona
T. 616 031 289

Publicitat
Flyboard

Flyboard

És un ocell? És un avió? No! Sou vosaltres fent flyboard! Literalment, volareu pels aires. És una taula que us permet elevar-vos gràcies a dos potents raigs d’aigua generats per una moto o una llanxa. Us alçareu fins a 4 metres per sobre del mar i, després de caure de nassos a l’aigua un parell de vegades, podreu començar a fer piruetes. Reuniu entre 3 i 6 amics, us anireu alternant per provar-ho en un curs que inclou dos monitors, una introducció a l’ús de l’aparell, el vol, música i begudes a l’embarcació!

Flyboard Barcelona
Villarroel, 1
T. 93 426 04 78

Regata entre amics
© Nàutica Port Barcelona

Regata entre amics

3,2,1... a competir! Sou amics però un cop al veler oblideu-vos i aneu a per la victòria! Podeu organitzar una regata de fins a tres velers i preparar-vos per sentir-vos com els participants de la Barcelona World Race. Tranquils, però, perquè cada grup tindrà el suport d’un patró professional que agafarà el timó i ensenyarà a tot l’equip com portar el veler. Tots participareu i provareu les diferents posicions del vaixell i la clau estarà en com de bé us arribeu a sincronitzar! L’últim grup en arribar... paga el dinar.

NauticaPort
Centre Nàutic de Barcelona
T. 93 221 03 80
info@escolaportbarcelona.com

Publicitat
Wakeboard

Wakeboard

Què el Fòrum està mort? Si penseu això és perquè encara no us hi heu acostat un dia a fer 'wakeboard'. Semblant a l’esquí aquàtic, però en aquest cas amb els dos peus sobre una única taula que és de l’estil de la de l’snowboard. Tenen diferents packs per iniciar-se, però si sou un bon grupet de novells feu-vos al menys amb el d’1 hora de wakeboard per compartir i, primer, apreneu a mantenir-vos dempeus i després intenteu saltar i fer girs per les rampes. Quan ja domineu el circuit del Fòrum proveu el que hi ha al Canal Olímpic!

Barcelona Cable Park

Olimpic Cable Park

Caiac
© Base nàutica

Caiac

I aquell amic que voleu que sigui alguna cosa més? Va, si encara no l’heu conquistat, us donem una idea. Llogueu junts un caiac doble durant una hora i mitja i llanceu-vos al mar barceloní. L’experiència us servirà per saber si hi ha química, si podeu anar més enllà... trencareu la barrera física a base de remar i, potser sorgirà l’amor. Sinó sempre us quedarà un bon record!

Base Nàutica
Platja de la Mar Bella, Avinguda del Litoral, s/n. Barcelona

Publicitat
Barca de passeig
© Reial Club Maritim de Barcelona Canoas

Barca de passeig

Ah, que vosaltres sou reposats i no us agrada gaire la marxa. Tranquils, també podeu gaudir de l’aigua sense presses. Si l’opció iot se us en va de pressupost, i del patí de pedals ja n’esteu fins el monyo, al Canal Olímpic podeu llogar una barca de passeig per cinc i fer el xafarder mentre moveu amb calma les pales per avançar per l’aigua. Xino-xano, sense presses... hi ha una millor manera de tancar el dia?

Canal Olímpic de Catalunya
Av. Del Canal Olímpic, 2. Castelldefels

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat