Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
kayak

Esports en parella a Barcelona

Caiac, salsa, acro-ioga... l’esport també és cosa de dos! Poseu a prova el vostre amor mentre tonifiqueu el cos!

Publicitat

Si us enamoreu d’algú mentre el veieu suar com un porc probablement l’estimareu tota la vida. Fer esport en parella pot ser la prova definitiva del vostre amor. Nosaltres, us proposem algunes activitats per –esperem– unir-vos encara més com a parella. Si acabeu a l’altar, esperem invitació per la boda!

Acro ioga thai

Acro ioga thai

Recordeu les fotos que van compartir al seu instagram Carles Puyol i Vanessa Lorenzo? El futbolista i la model ens van ensenyar com són les seves sessions d’acro ioga. Un estil de ioga que es practica en parella i en el que un fa de base i l’altre de volador. El podeu descobrir al centre ‘Lucas & Maria Acroyogathai’. Concentració, relaxació, descompressió de l’esquena i un augment de la confiança mútua són només algunes de les coses que asseguren que aporta la pràctica d’aquesta disciplina.
Salsa

Salsa

Ai els balls llatins. Hi ha alguna cosa més sexy? Quan domineu el pas mambo – enrere/endavant- i no us entrebanqueu amb la vostra parella estareu a prop de triomfar en tots els sentits. A Barcelona podeu trobar diversos clubs on primer us n’ensenyaran i després us obriran les portes perquè més d’una nit de festa us hi passeu a moure el cos. A l’escola ‘Salsa Mojito Club’ i a ‘Seven Dance’ fan classes durant la setmana per tots els nivells.
Publicitat
Caiac

Caiac

Si el llac del Parc de la Ciutadella se us ha quedat petit, per les vostres sessions de rem romàntic podeu fer un pas més i acostar-vos fins al Canal Olímpic. Per 5 € cadascun podeu llogar un caiac doble durant una hora. El lloguer us inclou l’embarcació, les pales i les armilles salvavides. El Canal està sempre bastant tranquil així que aprofitar bé l’hora dependrà de la vostra capacitat per sincronitzar-vos i remar sense enganxar-vos mentre canteu: esquerra, dreta, esquerra, dreta...
Tàndem

Tàndem

Si voleu posar a prova la vostra comunicació i coordinació, feu una sortida amb tàndem: avançar plegats dependrà de l’esforç dels dos! A Biking in Barcelona llogar un tàndem per una hora us costarà vora els deu euros i si us animeu, podeu parlar amb el Fabio d’Antioxido i que us en munti un amb algun dels quadres que té. La primera decisió important serà triar qui va davant i qui darrere. El que vagi davant s’encarregarà gairebé de tot: canviar de marxes, frenar, traçar la trajectòria... i el de darrere –si no aprofita per escapolir-se- haurà d’ajudar amb la distribució del pes quan es canviï de direcció.
Publicitat
Tennis

Tennis

Podeu jugar l’un contra l’altre o formant parella. Si us enfronteu, potser el partit us ajudarà a solucionar sobre la pista problemes que arrossegueu de casa. Aneu amb compte, però, amb les ‘smashades’ si van carregades de retrets! Si us uniu, busqueu rivals, i demostreu si us enteneu tan bé fent esport com en altres aspectes del dia a dia. Podeu llogar pista a preus assequibles al CEM Olímpia o als Esports de la UB.
Curses d'orientació

Curses d'orientació

Sabeu ja si és cert allò de què els homes no escolten i les dones no saben llegir mapes? Amb les curses d’orientació ho descobrireu. Només necessitareu ganes de córrer, una brúixola i... sí, un mapa. L’objectiu és localitzar en el menor temps possible les fites que us marquin i després córrer cap a la meta. N’hi ha de relleus, individuals i en parelles. Una de les més importants d’Europa es fa a Barcelona, és el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i forma part del City Race Euro Tour. Si encara no teniu brúixola, abans d’apuntar-vos, feu-vos amb la joia més esportiva que ha llençat Suunto: la Guiding Star.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat