Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paddle surf
Paddle surf

Paddle surf a Barcelona tot l’any!

El mar de Barcelona us espera!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Fred? Bah! No feu comèdia! A Barcelona poques vegades estem sota zero i si es dóna el cas, el neoprè ho arregla! Aprofiteu el nostre clima benvolent per agafar la taula de paddle surf i descobrir el front marítim a cop de rem sense preocupar­-vos d’en quina època de l’any ens trobem. Caminareu sobre el mar, us relaxareu i, a més, practicareu un dels esports més complets. Us recollim els principals centres on aprendre a remenar el rem!

Pilates SUP & Pool al DiR

Atenció! Ioga, pilates i fitness sobre una taula de paddle surf... a la piscina! Heretgia? No! Si el mar us queda massa lluny, el DiR Diagonal s’atreveix a trencar les normes i a treure el SUP de l’aigua salada i portar­-lo fins al seu gimnàs d’aigua dolça. En grups de 10 i sense problemes d’espai –la piscina fa 50 metres!­, realitzareu moviments de pilates i ioga sobre la taula de SUP triplicant l’esforç i els resultats: millorareu la postura del cos, guanyareu agilitat, enfortireu músculs i augmentareu flexibilitat. Vaja, que després d’unes quantes sessions acabareu amb un cos d’acer i una ment ben depurada. Si sou assidus de les classes de pilates o ioga, només pujar­ a la taula, al·lucinareu en notar el balanceig i experimentareu sensacions molt diferents de quan els practiqueu en terra ferma. La inscripció mensual pica una mica, surt a 75 euros pels socis del DiR i a 90 euros pels no abonats però inclou una sessió a la setmana de 50 minuts amb tot el material, els dimarts a les 19.30 o els dissabtes a les 11.30 h.
© Marc Medina Gisbert

Publicitat

Moloka’i SUP Center

S’estimen el mar i tenen entre cella i cella acostar­-nos-­el perquè deixem de donar­-li l’esquena. A Moloka’i SUP Center no fan només SUP, sinó que a través d’ell ens ajuden a connectar­nos amb el mar. Quan remem, l’únic que ens separa de l’aigua és una taula molt fina que no ens impedeix notar el moviment de les onades sota els nostres peus. Conseqüència? Ens allunyem de la ciutat i l’estrés i ens envoltem de natura sense sortir de Barcelona.

S’adapten al nivell de cadascú i ofereixen classes bàsiques de 2 hores a partir dels 30 euros, cursos de 4h des de 50 euros o un programa complet per principiants de 8 hores des de 100 euros.
A més, si ja heu convertit el paddle surf en el vostre esport de capçalera i el voleu practicar de forma regular mireu-­vos el format Membership: us feu socis de Moloka’i i trieu el pla que millor s’adapti a la vostra disponibilitat. Podreu usar instal·lacions i material i gaudir de 2 hores de classe al mes.

Ara, si sou uns groupies rematats i voleu pujar un esglaó i augmentar el vostre nivell de rendiment... opteu pel Race Program: 4 hores d’entrenament setmanal repartides en sessions de sec (entrenament funcional i crossfit) i d’aigua (treball de tècnica i rendiment sobre la taula).

A més, setmanalment organitzen sortides amb grup i a l’estiu... ho peten amb les excursions en dies de lluna plena. Proveu-­les!
Lymbus

Publicitat

Ungravity SUP SURF BCN

Els d’Ungravity van néixer amb els esports d’acció tatuats al cor. Són especialistes en skatesnow o freeski però també aposten pel SUP. No es tallen i durant tota la temporada ofereixen classes de bateig i perfeccionament a la carta, en grup o individualment. Ara, heu sentit a parlar mai del seu TupperSUP? Són sessions d’1 hora –dimarts i dijous a l’hivern i de dilluns a divendres a l’estiu­ on caminareu pel mar sobre la taula seguint les indicacions d’un entrenador i només us deixareu 15 euros!

Un cop us 
hagueu enganxat definitivament al paddle surf, estalvieu­-vos calers i feu-­vos la vida més fàcil convertint­vos en socis del club d’Ungravity. Tenen dues opcions: el Club Winter, que inclou 2 sessions d’una hora i mitja o 3 sessions d’una hora durant un mes per 30 euros o el Club All Year, amb 6 hores de classe al mes per 55 euros.

A més, si ja teniu un cert nivell i sou tan noctàmbuls que us agrada navegar de nit, també programen sortides en dies de lluna plena. I si a l’aigua 
feu paddle surf i en sec, ioga... fusioneu­-los en les sessions que organitzen de Supyoga.
Lymbus

Publicitat

Pukas Surf Eskola

Al País Basc són una referència i des del 2012 volten per Barcelona. A Pukas Surf Eskola tampoc s’aturen cap dia de l’any i tot i que el surf és el que millor es defineix, el SUP també és protagonista a les seves instal·lacions. Diuen que practicar-­lo a Barcelona és un dels plaers més grans que existeix i no podem estar­-hi més d’acord! Imagineu­-vos-­ho: vosaltres avançant sobre la taula, la llum del capvespre il·luminant­-vos i la ciutat de fons mirant­-vos. Podeu triar entre remar sols, en grup i/o amb monitor en classes d’1 i fins a 5 hores a partir de 23 euros. A més, defensen que el SUP, menys exigent que el surf, pot ser una bona opció per gaudir del mar fins i tot en els dies en què es desperta com un plat.

Ara, entre els assidus a l’
eskola una de les modalitats que més enganxa és l’ocean pilates: variant del SUP on es barreja el pilates amb el mar i s’aprofita l’estabilitat de les taules per fer exercicis a l’aire lliure i sobre les onades. Una passada que però que és assequible fins i tot per nosaltres.
Lymbus

Publicitat

Locals Barceloneta

Esteu nerviosos pel temps que farà el cap de setmana i per com estarà el mar? A Locals Barceloneta no enganyen! “Només impartim classes quan les condicions són bones. Fer­les amb massa onades o sense... no tindria sentit. No és la nostra filosofia, així que les planifiquem amb un parell de dies d’antelació”, explica en Jordi. De fet, envien cada setmana un mail on informen de si vénen onades i dels horaris definitius de les classes de cara a divendres, dissabte i diumenge. Sobretot ho apliquen per les classes de surf i en el cas del stand up paddle surf, orienten les activitats més de cara a l’estiu, quan ja no fa tant de fred, però al llarg de tot l’any es poden contractar classes o llogar taula i rem. S’adapten a allò que els hi demanin!
Lymbus

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat