Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gimnasos, Gimnàs per a dones

Gimnasos femenins a Barcelona

Centres esportius exclusius només per a dones

Publicitat

Homes absteniu­-vos! Això és territori 100% femení. Sales de màquines, sessions de ioga, zumba, barra o pilates, piscina, pàdel, espais socials... exclusius i pensats per elles. A Barcelona hi ha un grapat de centres que ho aposten tot a les dones i on només elles hi són benvingudes. Us en recollim uns quants de molt recomanables si voleu fer esport sense que els mascles us facin la guitza. Ara, ja d’entrada, us avisem: el valor més gran és que les classes i les instal·lacions han estat dissenyades específicament per elles.

Arsenal Femení
Foto: Arsenal Femení Barcelona

Arsenal Femení

És un dels temples de l’esport femení. Al grup Arsenal aposten decididament per acontentar homes i dones de forma individual. Compten amb un club per ells i un altre per elles i, també, un de mixt pels que es resisteixen a entrenar per separat. L’Arsenal Femení (Amigó, 72) és un dels centres més exclusius de la ciutat amb 12.000 m² en un edifici modern i funcional. Cycling, estudi de pilates, piscina exterior amb solàrium, escola d’esquena i fisioteràpia, aerodance, dansa del ventre o clàssica... no hi falta de res dones! Són més de 280 activitats dirigides per tots els nivells amb club de running inclòs. “Tot està enfocat a les dones. Les classes i els serveis estan dissenyats pensant en les nostres necessitats: gimnàstica hipopressiva, reeducació postural, tota classe d’estètica, perruqueria… La veritat és que per mi sí que és més còmode que sigui un gimnàs només de dones perquè ens fa estar més relaxades. Quan hi ha homes a prop pateixes per estar presentable”, riu la Maria González, usuària del centre.

Amigó, 72. Sarrià-Sant Gervasi.

Metropolitan Iradier
  • Esports
  • Gimnasos i centres de fitness
  • Sant Gervasi - La Bonanova

Tota una icona de la zona alta de Barcelona (Escoles Pies, 105). Nascut com a Club Esportiu Iradier i, exclusivament femení en els seus inicis, ara és per ells i per elles. Ubicat en una preciosa torre del segle XX d’estil neoclàssic, manté una zona reservada només per públic femení on es respira l’esperit del centre original, però amb un aire actual, jove i fresc que és present, també, en tota la zona mixta que acull a homes i dones. El preu pica, però l’espai i l’oferta s’ho mereixen: hi ha tantes activitats dirigides i serveis com pugueu imaginar. Una zona termal que ens trasllada a Roma, solàrium, pàdel, spinning, sales de màquines i d’activitats dirigides, un jardí de pel·lícula amb piscina a l’aire lliure, espais socials i, fins i tot, un petit cinema.

Publicitat
30’ Gym and beauty
Foto: 30’ Gym and beauty

30’ Gym and beauty

Sembla que els Déus ens han escoltat: les sessions d’alta intensitat en períodes curts de temps s’estan escampant com l’escuma per tots els centres esportius de Barcelona. Mitja hora pot ser suficient per posar-vos en forma. A 30’ Gym & Beauty (Pons i Gallarza, 37) se centren també en el públic femení i prometen fer-vos una taula d’exercicis personalitzada que us ajudi a treure-li el màxim suc a 30 minuts d’exercici. El temps... és or i, amb la zona de plataformes vibratòries i de càrdio d’aquest centre, us asseguren que us posareu en forma.

Pons i Gallarza, 37. Sant Andreu

Balmes Fitness Femení
Foto: Balmes Fitness Femení

Balmes Fitness Femení

El típic gimnàs de barri –proper, pràctic i familiar- però exclusiu per les noies de la casa. Vaja, que no només les grans cadenes de gimnàs personalitzen l’oferta! Al Balmes Fitness Femení (Ríos Rosas, 61), amb classes des de les 8.15 del matí i fins a a les 21.45 h, les possibilitats són àmplies: pilates, spinning, zumba, body power, natació, aquacalòric, hipopressius, cremagreixos… L’aposta és clara: fer-te sentir com a casa, amb professors que et coneixen i companyes de qui ja et saps de memòria la cara.

Ríos Rosas, 61. Sant Gervasi

Publicitat
Dona 10
Foto: Dona 10

Dona 10

És un centre exclusivament femení així que si sou d’aquelles dones que us sentiu més còmodes entrenant sense homes a prop, aquí fareu diana. Compten amb tres espais a Barcelona­ i un a Mataró on podreu practicar el pilates en terra o en màquines en una de les prop de 20 classes diàries que ofereixen a cada centre. Com a bon club enfocat a la dona també tenen sessions específiques per embarassades i post­part. A més, si teniu menys de 30 anys, hi ha quota jove. Les classes en màquina són en grups reduïts, amb una mitja de 5 alumnes i les de terra entre 10 i 15. El centre de Mallorca va obrir fa poc i compta amb maquinària moderna i espais amplis i funcionals. “Més que pel fet de sentir-se més còmodes entrenant soles, crec que la majoria de les dones que hi venim ho fem perquè les sessions estan molt adaptades a nosaltres”, remarca també l’Anna Vilalta, sòcia de Dona 10.

Mallorca, 130. Dreta de l’Eixample
Còrsega, 107. Dreta de l’Eixample
Alfons XII, 22. Sarrià-Sant Gervasi

  • Esports
  • Piscines

El nom ho diu tot. Són especialistes en natació i fa més de 40 anys que ensenyen com fer braçades a les dones del país. Ara, no només d’aigua viuen les dames. A les Piscines Santaló (Santaló 29-31) s’hi va, habitualment, per estar en remull, però també es poden tastar altres disciplines: el hatha ioga, el tai-txí, pilates, les hipopressives o el 'fitball'. Obert a les vuit pels qui volen començar ben d’hora el dia i fins a les 21.30 h, fan 85 classes setmanals. “Hi anem amb la meva mare. En el seu cas, la veritat, és que sempre em diu que li agrada que sigui femení. Jo hi vinc, principalment, perquè ofereixen classes personalitzades amb monitor de natació”, diu l’Alejandra Ferrer.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat