Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Golf a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Club Natació Montjuïc
Club Natació Montjuïc

Golf a Barcelona

Descobriu aquest esport sense sortir de Barcelona

Per Carlota Martí (Lymbus)
Advertising

Teniu localitzat l’objectiu? Visualitzeu el recorregut que farà la pilota, assegureu-vos de tenir ben agafat el pal i feu el primer cop. Ja sou dins el green? El golf es basa en això: amb un pal fer una successió de cops –els mínims possibles- per introduir la pilota al forat. El premi somiat? Un 'hole in one'! Ara, abans de ser tan mestres haureu de practicar una bona pila d’hores. A Barcelona tenim un parell d’espais on és possible iniciar-vos en l’esport, millorar la tècnica o passar una bona estona entre amics: sí, sense sortir de la ciutat també podeu aprendre a jugar a golf!

 

Depique Golf Academy

Depique Golf Academy

A primera vista? Un hotel més ubicat entre Tuset i Balmes. Ara, si feu el pas d’entrar-hi, descobrireu que s’hi amaga una acadèmia de golf per aspirants a ser el nou Tiger Woods. És un espai agradable per aprendre i millorar el vostre joc sense sortir del nucli urbà: 1000m2 amb una àmplia zona per llençar boles, putting green i classes particulars. “Tenim cinc zones de tir i la idea és que en siguin vuit. La majoria de jugadors que tenim són socis d’algun club on van el cap de setmana i, per qüestió de temps i comoditat, entre setmana vénen aquí. Compren un passi de dia per només 5 euros i els hi deixem pals i boles i tenim pàrquing”. També tenen novells i ens expliquen que treballen amb vídeo anàlisi i radar trackmann: així analitzen el vol i la distància que faria la bola i monitoritzen el moviment del pal. “A vegades, al camp, valorem el resultat només en funció de com vola la bola però aquí l’avantatge és que et concentres al 100% en allò que et diu el professor”. Darrere d’aquesta escola de golf urbà hi ha Depique. Van començar fabricant pals a mida i, ara, també són taller, compten amb una xarxa de botigues, un espai gastronòmic i una plataforma de venda de calçat de golf.

Club Ciudad Diagonal

Esports

Si us agrada escapar-vos a córrer per Collserola, coneixereu sí o sí la Plaça Mireia que, a Esplugues, marca l’inici del Passeig de les Aigües. Allà s’hi troba també un d’aquells centres esportius únics: en plena natura, amb vistes a Barcelona i amb unes instal·lacions de traca. Piscina, pistes d’squash o de tenis, solàrium, camp poliesportiu, una zona de beach tenis... i sí, també hi ha espai pel golf. Compten amb un camp de golf… Bé, amb un minigolf! Gestionat per Little Golf és únic a Barcelona: 18 forats per passar-ho bé i on únicament podem utilitzar el 'putt', sortejant, això sí, tots els obstacles típics d’un camp de golf: búnkers, llacs, cascades… Connectareu de cop amb la vostra infantesa!

Advertising

Club de Natació Montjuïc

Esports Sants - Montjuïc

Collserola és un autèntic pulmó verd de la ciutat però Montjuïc no es queda gaire enrere. La muntanya màgica de Barcelona amaga molts racons per descobrir i més d’un club esportiu on posar-nos en forma en un entorn únic. Els que teniu fusta de golfistes també us ho passareu bé: hi trobareu 35.000 m2 amb 44 'tees', una zona d’'aproach', de putting green i un camp de pràctiques totalment il·luminat. Una meravella poc coneguda situada a tocar del Palau Sant Jordi o la Torre de Telecomunicacions de Calatrava. Si aspireu a la jaqueta verda del Master d’Augusta potser ja aneu tard però a base de passar-vos més d’una tarda a les ‘catifes’ verdes del Club Natació Montjuïc afinareu tècnica sí o sí i desconnectareu completament del vostre dia a dia. Aquí també podreu acostar-vos sigueu o no socis i, fins i tot, fer-vos abonats només del golf. Voleu anar-hi a llençar 40 boles un dia qualsevol? Pagareu 4 euros pel 'green fee', 2 per una cistella de 40 boles i 2 més pel lloguer de pals!

Golf Nova Icària

Golf Nova Icària

Heu dit búnker? De petites, cada estiu, agafàvem un parell de dies el pal de golf per posar-nos a provar en un camp de Banyoles. El nostre taló d’Aquil·les? Els búnkers! Hi quèiem sempre i ens era pràcticament impossible sortir-hi amb menys de cinc cops. Vaja, que perdíem qualsevol mínima opció d’aconseguir un resultat respectable en enfonsar-nos en la sorra. Si us passa el mateix, al Golf Nova Icària (av. Icària, 167. 932 213 873) patireu però millorareu les vostres febleses. Aquest centre és el punt de trobada dels esportistes de la Vila Olímpica, a tocar de la platja, amb classes dirigides, piscina o pàdel i un camp de pràctiques de golf de 1.000 m2. “Comptem amb 11 tees, un búnker i una zona de putting green, zona de xip i màquina d’anàlisi biomecànica completament il·luminats. Som a peu de carrer, així que la gent que passeja se sorprèn molt de veure que juguem a golf aquí a la ciutat!”, ens explica l’Alberto, responsable de la secció.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising