Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nou rècord del ral·li més veterà

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nou rècord del ral·li més veterà

Un esdeveniment imprescindible per als amants del motor

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

fa 66 anys que la Costa Brava s’omple de velocitat i adrenalina durant dos dies per celebrar el Rally Moritz Costa Brava, que pot presumir de ser el més antic d’Espanya. Amb el temps, l’esdeveniment ha anat aixecant passions i ha guanyat popularitat. Enguany s’ha batut un nou rècord d’inscrits: abans de tancar les inscripcions, ja hi ha 150 equips de 17 països diferents.

La festa començarà el dijous 15 de març a Girona durant l’etapa del Shakedown, quan els pilots i els seus equips coneixeran les condicions en què correran. A més, es posarà en marxa l’Hospitality, una carpa Moritz de 250 m²m2 que serà el centre neuràlgic del Village i del parc d’assistència, a Domeny-Fontajau. L’itinerari d’enguany és de 150 km contra el crono, amb tres trams divendres i quatre trams –que es repetiran dos cops– dissabte. Entre els participants destaquen Harri Toivonen, Salvador Cañellas o Jari Latvala, i en el camp internacional hitrobem 70 pilots estrangers, entre els quals hi ha guanyadors d’edicions anteriors com Tony Carello o Éric Helary. Una cita obligada si us flipen el motor i la velocitat!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising