Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Run For The Oceans 2019

  • Esports
Publicitat

Time Out diu

Correu per salvar els nostres oceans! El dia 14 de juny i amb motiu de la Setmana dels Oceans, adidas ha organitzat un moviment anomenat Run For The Oceans perquè tothom qui vulgui corri en contra de la contaminació dels oceans. Serà una marea amb sis sortides diferents, des de sis parcs de Barcelona, que confluirà a la House de Moll de la Fusta. La distància mitjana de cada ruta és d'uns 7 quilòmetres i heu de triar la vostra ruta en funció dels quilòmetres que correu per minut:

  • Ruta 1. 5min/km. Sortida: Parc del Fórum
  • Ruta 2. 5:30min/km. Sortida: Parc del Poble Nou
  • Ruta 3. 6min/km. Sortida: Parc de Joan Miró
  • Ruta 4. 4min/km. Sortida: Parc de l'Estació del Nort
  • Ruta 5. 4:30min/km. Sortida: Parc de l'Espanya Industrial
  • Ruta 6. 6:30min/km. Sortida: Parc de la Ciutadella

Per apuntar-vos-hi només heu de descarregar-vos l'aplicació Runtastic i acceptar el repte! L'aplicació serà l'encarregada de comptar els vostres quilòmetre. Per cada quilòmetre recorregut i enregistrat, adidas donarà un dòlar a Parley for the Oceans, organització que vetlla per la cura dels oceans, i la seva plataforma Parley Youth Activits, destinada a la conscienciació dels més joves, amb l'objectiu d'arribar a un total d'1,5 milions de dòlars, mig milió que els aconseguits l'any passat.

La convocatòria és a les 18.30 i la carrera començarà a les 19 h. A més, entre els que estigueu presents a cada una de les sis sortides, adidas sortejarà unes bambes Seedfactory de running en homenatge a la ciutat de Barcelona. I teniu en compte dues coses: només us podeu inscriure en una de les rutes, així que trieu bé! I, d'altra banda, si us inscriviu i finalment no podeu anar, heu de fer la cancel·lació, per tal que la gent que estigui en llista d'espera pugui participar i completar així l'objectiu.

A Nova York i Shangai també es durà a terme aquest gran moviment solidari, barcelonins, us hi apunteu? Us necessiten a tots vosaltres per superar el repte!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà