Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Apunta't al tennis solidari!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Conxita Martínez. Wilson
@Wilson

Apunta't al tennis solidari!

Uneix-te a Wilson i a l’AECC per guanyar-li el partit al càncer

Per Time Out en col·laboració amb Amer Sports
Advertising

Punt, joc, set i partit. Tant de bo fos tan fàcil! Sumant esforços podem ser una mica més a prop de guanyar-li la partida al càncer. Per això, Wilson, la marca líder en tennis, s’ha unit a la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) i recaptarà fons per a la investigació del càncer de mama. Com? A través de la venda de material solidari (mini jumbo balls, gorres, overgrips i canelleres) en 5 jornades de tennis obertes al públic que se celebraran en diferents clubs de l’Estat. A casa nostra, us esperen al RCT Barcelona i al Barcino per donar-li un revés al càncer!

Conchita Martínez

Un revés al càncer

Amb el lema “Dale un revés al càncer”, Wilson ha anunciat el llançament d’una campanya que destinarà els seus beneficis a la investigació del càncer de mama. Com hi podeu col·laborar? Assistint a algun dels Wilson Demo Days que se celebraran a Barcelona, jugant a tennis i comprant els productes solidaris que ha dissenyat la marca.

Wilson

Wilson Demo Days

Wilson organitzarà cinc jornades solidàries, dos a Barcelona, on el tennis es convertirà en la millor eina per lluitar contra el càncer. Seran esdeveniments oberts al públic –no exclusius per a socis- on es posaran a la venda productes Wilson. Tots els beneficis aniran destinats a la Asociación Española Contra el Cáncer. Aquests Demo Days solidaris inclouran, també, proves de producte, tornejos, activitats pels més petits o presència de jugadors de la marca.

Advertising
Conchita Martínez

Productes Solidaris

Mini jumbo balls, overgrips, canelleres o gorres amb el logo de la campanya ‘Dale un revés al càncer’ i el rosa com a protagonista. Són els productes Wilson amb els que podreu col·laborar i ajudar a recaptar fons per la investigació del càncer de mama. De fet, en inscriure-us a algun dels Demo Days a través del web podreu reservar el vostre pack solidari: els inclou tots a un preu de 25€.

Conchita Martínez

RCT Barcelona i CT Barcino

Octubre és un mes que molts tenim marcat al calendari: el 19 se celebra el dia mundial contra el càncer de mama. Serà, precisament, durant aquella setmana quan la campanya ‘Dale un revés al cáncer’ aterri a Barcelona. El 14 d’octubre, el RCT Barcelona, acollirà la primera de les dues jornades solidaries. El 21 serà el torn del CT Barcino. Podreu pilotejar, practicar el vostre drive, comprar productes solidaris i donar-li un revés a la malaltia. Per aconseguir la màxima participació possible, seran dos Wilson Demo Days oberts al públic i no exclusius pels socis dels clubs.

Advertising
Wilson

Inscripcions

Si voleu sumar-vos a la campanya i donar-li un revés al càncer podeu inscriure-us gratuïtament a alguna de les dues cites que se celebraran a Barcelona a través del web www.wilsonspain.com/revesalcancer. Només haureu d’emplenar un formulari, triar dia i club i indicar si voleu reservar ja el vostre pack solidari: amb minijumbo balls, overgrip, canelleres i una gorra Wilson.

Conchita Martínez

Conchita Martínez

Conchita Martínez ha estat la primera en donar-li un revés al càncer. L’ex-tennista professional, que sempre ha confiat en la marca, protagonitza el vídeo d’aquesta acció solidaria. Ella és l’ambaixadora d’una iniciativa, impulsada per Wilson i l’AECC, que vol recaptar fons per la investigació del càncer de mama. Sumeu-vos-hi i doneu-li un revés al càncer!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising