Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Trobades ciclistes a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Ciclistes per la Via Verda

Trobades ciclistes a Barcelona

Agafeu la bici i uniu-vos a algunes de les moltes trobades ciclistes que proliferen cada cop més a Barcelona

Per Carlota Martí (Lymbus)
Advertising

Barcelona i bicicleta s'ha convertit en un binomi quasi indissoluble. Urbanes, ‘fixies’, de carretera, de muntanya, amb motor, ‘gravel’... cada cop n'hi ha més i cada cop són més els incondicionals que es reuneixen de manera més o menys casual per recórrer la ciutat sobre les dues rodes en bona companyia. Pugeu a la bici i prepareu-vos per conèixer gent: us proposem cinc trobades ciclistes gratuïtes que s'organitzen periòdicament a la ciutat.

Massa Ciclista
© Massa Ciclista

Massa Crítica - La reunió més reivindicativa

Quan: Cada primer divendres de mes
Hora: 20.00 h
Lloc: Habitualment a l'Arc del Triomf.

No és una manifestació. Tampoc es consideren una organització. La Massa Crítica és un moviment global, present en moltes altres ciutats del món, que reivindica amb les pedalades dels seus participants els drets dels ciclistes promovent un model urbà sostenible. A Barcelona es reuneixen habitualment cada primer divendres de mes a l'Arc del Triomf. Des d'allà es desplacen a altres punts de la ciutat. Si vols conèixer gent diversa amb una gran inquietud per les dues rodes, mentre reivindiques l’ús de la bicicleta, aquesta és la teva sortida.

Domenica
© Domenica

Doménica Bikes - Sortides exclusives per a dones

Quan: Dos dissabtes al mes
Hora: 8.00 h
Lloc: Carrer de Bailèn, 86

Les ciclistes de Barcelona esteu d'enhorabona. A Doménica Bikes, la botiga de ciclisme exclusivament per a dones, organitzen dos encontres mensuals: una per les amants de la BTT i l'altra per les incondicionals de l'asfalt. Són trobades matinals que aconsegueixen reunir entre 25 i 40 dones de diferents nivells. Poc importa si esteu començant amb les dues rodes o si ja en sou unes expertes, ja que Doménica ofereix dues guies que s'adapten al vostre nivell. L'objectiu principal és fomentar el ciclisme entre vosaltres i conèixer futures companyes de ruta.

Advertising
Barceloneta Bikes
© Albert Mir

Rumble bikes - Pels amants del 'gravel'

Quan: Quasi cada dimecres
Hora: Entre les 20.00 i les 20.30 h
Lloc: Rumble Bikes - Carrer Gran de Sant Andreu, 35

Cada cop són més els ciclistes que busquen trepitjar asfalt i sorra en una mateixa sortida. Per això, en els últims anys estan entrant amb força les bicicletes gravel, una mescla entre una bici de ciclocross i una de gran fons. Des de Rumble Bikes, una botiga situada al cor de Sant Andreu, organitzen cada dimecres una sortida ideal per a tots aquells que s'han enganxat a aquesta disciplina de les dues rodes. Les rutes acostumen a recórrer el Parc de Collserola, des d'on podreu gaudir d'unes vistes espectaculars de Barcelona.

On y Va trobada
© On y Va

On y va - Rutes pels experts de l'asfalt

Quan: Quasi cada dissabte
Hora: 8:00 hores
Lloc: On y va cofee - Carrer de la Ciutat de Balaguer, 45

Amb l'eclosió de les dues rodes, cada cop més són més els bars temàtics on els pedals es converteixen en protagonistes. Un d'aquests locals és l' On y Va. Situat al barri de Sant Gervasi, aquest espai és molt més que un cafè 'cool' per a ciclistes. Quasi cada cap de setmana s'organitzen rutes de carretera. Des de sortides de 60 kilòmetres, fins a trencacames de 130 kilòmetres amb sortida i arribada a la porta del local. De manera més extraordinària, s'han celebrat rutes 'extreme' lineals. Fa poc en van preparar una de 200 kilòmetres amb inici a Barcelona i final a Puigcerdà. Preneu un cafè, pugeu a la vostra bicicleta de carretera i a rodar!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising