Believe Super Sundays: Show + Karaoke [CANCEL·LAT]

Gai i lèsbic
Estrella Xtravaganza
Estrella Xtravaganza

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Xou drag i karaoke és la combinació guanyadora dels diumenges al Believe Club.

Si us agrada l’univers drag de tota la vida però més viu que mai, el Believe té totes les de convertir-se en el vostre racó preferit del Gaixample. Amb una oferta diària d’espectacles i oci, de dilluns a diumenge, aquest club és l’escenari d’un bingo cada dimarts, dels dilluns plens de lluna amb Moon Diva i de xous drag de dimecres a divendres.

Però si encara voleu anar més enllà i formar part de l’espectacle, els diumenges són la millor opció: obren portes puntualment a les 19 h. i ofereixen un xou drag amb Michelle Divine, Estrella Xtravaganza i Patrick, un dels grans clàssics del transformisme barceloní com a cap de cartell. Però aquí arriba el plat fort: a partir de les 22 h. el Believe es converteix en un karaoke on podreu donar-ho tot destrossant a ple pulmó els vostres hits preferits d’ahir i avui, des del Disco Estrella fins les novetats més candents, gaudint d’un 2x1 en totes les consumicions.

Qui ho va dir, que les nits de diumenge eren les més tristes de tota la setmana?

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà