Dólares de arena (Sand Dollars)

Gai i lèsbic
Dólares de arena

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Dólares de arena planteja un tema recurrent en el cinema gai: el turisme sexual a països del Carib i la manera d'utilitzar els sentiments per fugir d'una dura realitat. No obstant això, ho fa des d'un punt de vista diferent gràcies a la mà de la Laura Guzmán, directora d'aquesta lluminosa pel·lícula. A Guzmán li interessa més furgar en el món emocional de dues dones que en el morbo sexual en si, per això, entre altres coses, ha escollit a la gran Geraldine Chaplin per interpretar un dels dos papers principals.

Noelí és una jove dominicana que totes les tardes passeja per les platges buscant la millor manera de guanyar-se uns dòlars a costa dels o de les turistes. Una de les seves favorites és Anne, una dona madura francesa, que ha trobat a l'illa el seu refugi interior. Ni els plans del seu xicot, ni els diners, ni la quimera d'un lluminós París podran frenar la confusió dels sentiments que experimenta Noelí i la realitat de l'amor.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies