Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guia pel Pride Barcelona 2016

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Gay Pride
LGBTI Pride

Guia pel Pride Barcelona 2016

Activitats festives i reivindicatives per tots els gustos del 28 de juny al 9 de juliol

Per Manuel Pérez
Advertising

Durant dotze dies, la cultura LGBT pren el carrer gràcies a la Pride, la celebració d'orgull que ofereix tot tipus d'activitats culturals, de comerç, d'oci i també de protesta. Com a novetat important de l'edició trobem el trasllat del popular Village de l'avinguda Maria Cristina al Moll de la Fusta. Allà s'instal·laran dissabte 9 de juliol les tradicionals parades de les entitats i tindran lloc la major part de les activitats paral·leles.

També el dia 9 està previst celebrar la tradicional Parade, que partirà de plaça Espanya i recorrerà Paral·lel, portal de la Pau i passeig de Colom. Finalment, a partir de les 20 h, un concert comptarà amb la participació de Lara Sajen (que interpretarà l’himne del PRIDE BCN 2016 'Poderosa'), Barei, Kate Ryan, Kym Mazelle, Verónica Romero, Scarlettes i els DJ sets de Trend Twins, Rafha Madrid i Soren Luka.

Aquestes, però, no són les úniques activitats. Com hem dit dotze dies donen per a molt. Aquí us deixem un resum del més destacat.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising