Lesbianes (i interaccions) que escriuen des de l'Abya Yala

Gai i lèsbic
Club de lectura LGBTI

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Aquest club de lectura sobre escriptures lèsbiques és la primera trobada del nou cicle al Centre LGTBI de Barcelona, ‘Interculturalitat LGTBI’.

El Centre LGTBI de Barcelona funciona, des del setembre de l’any passat, a partir de cicles o eixos temàtics que agrupen interessos, línies de treball i lluites comunes. Després de treballar sobre temes com els cinquanta anys d’orgull i alliberament de Stonewall i la sida i el VIH, ara han decidit orientar la seva programació al voltant de la interculturalitat.

La primera activitat del cicle serà el proper 26 de febrer i serà un club de lectura moderat per Diego Falconí Trávez, que us proposa llegir i comentar textos sexodissidents dels segles XX i XXI provinents de l’Amèrica Llatina. L’objectiu de l’activitat és, sobretot, apropar literatures poc conegudes en l’àmbit català i realçar diverses problemàtiques de raça o de classe, entre d’altres.

En aquesta primera trobada es tractaran textos com diversos poemes seleccionats i ‘Grafiteadas’, de Julia Paredes i Comunidad Mujeres, i ‘Wanwe’ i ‘Boreales’, de Yolanda Arroyo Pizarro.

Recordeu que cal que us incriviu a info@centrelgtbibcn.org!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies