Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ravalada Drag Tour

  • Gai i lèsbic
Ravalada Drag Tour
Foto: @daceferRavalada Drag Tour
Publicitat

Time Out diu

Anem de tour pels bars de l’Eixample omplint-los de DJs, espectacles Drag i revolució queer!

‘Si no podem ajuntar a molta gent en un local, per què no ajuntem a poca gent en molts locals?' L'Olivier Grau és un dels impulsors de la Ravalada, que va néixer com a revelació i com a necessitat: va ser la solució de recolzar al col·lectiu d’artistes Drag, DJS i bars en situació pandèmica i sense oci nocturn. Els assitents, per grups, fan un tour circular per 5 bars, on hi ha espectacles de 5 DJs i 5 artistes Drag diferents. El diumenge 13 de novembre de 13 h a 18.30 h la sisena edició barcelonina ballarà pels bars de l’Eixample en la ‘Gaixample Edition’, i els beneficis es destinaran als artistes i bars participants.

'La gràcia és el factor sorpresa', explica l'Olivier: amb l’objectiu de descoberta, els assistents compren l’entrada pel format, no tant pels artistes drag o DJs que hi actuaran. Des de Drags molt consolidades fins a d’altres que tot just comencen a actuar, la Ravalada acull a col·lectius molt diferents.

Menuditas Factory va néixer el 2021, com a fàbrica d’idees i promotora d'esdeveniments. Entre altres projectes, l’èxit de la Ravalada ha arribat a Madrid i a València, on aquest mes també hi han organitzat una Dragalada Drag Tour.

Podeu aconseguir entrades aquí!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.instagram.com/menuditas.factory/
Adreça
Preu
16 €
Publicitat
També t'agradarà