Regarding Susan Sontag

Gai i lèsbic
Regarding Susan Sontag

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Regarding Susan Sontag investiga de manera íntima i plena de matisos la vida d'una de les pensadores més influents i provocadores del segle xx. Apassionada, franca i refinada, Susan Sontag es va convertir en una de les icones de la literatura, la política i el feminisme més importants de la seva generació. Aquest documental explora la seva vida a través d'imatges experimentals evocadores, materials d'arxiu i entrevistes amb els seus familiars, amics i amants. Les seves pròpies paraules llegides per l'actriu Patricia Clarkson, acompanyen les imatges. Des del seu amor precoç pels llibres i el seu seu matrimoni sent encara una adolescent, fins la seva primera experiència en un bar gai i la seva última relació amb Annie Leibovitz, Regarding Susan Sontag construeix un retrat fascinant d'aquesta imponent escriptora i crítica cultural. Val a dir que els seus treballs sobre la fotografia, la guerra, la malaltia i el terrorisme continuen encara vigents avui.

Sontag va ser mirada, examinada i fotografiada més que qualsevol altre pensador del seu temps. Ella va tornar la mirada amb molta cura, fent ús del llenguatge, la metàfora, la fotografia i el que ella anomenava "l'ecologia de les imatges". En aquest film tenim l'oportunitat d'observar a Sontag mentre ella examina el món.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies