Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Club Mamarrachas: estimem la Factory

Un cop al mes el Dietrich es converteix en el Club Mamarrachas, una festa que Andy Warhol adoraria

Publicitat
Durant més de 25 anys, el rei del pop art, Andy Warhol, va reunir en un local de Nova York una vistosa comitiva d'excèntrics i bohemis, a qui ell anomenava les superstars. L'espai, conegut com The Factory, era un lloc on les festes i els escàndols se succeïen. Una autèntica llegenda.

Inspirats per la Factory i aquestes festes de Manhattan que aplegaven personatges de tota mena i amb poca vergonya, va néixer a principis de desembre el Club Mamarrachas, una sessió mensual impulsada per un grup de sis amics (en podeu veure cinc a la foto) vinculats d'alguna forma a l'art i al món de l'espectacle. La colla, amb autèntics aspirants a superstars de la nit, organitza divendres al Dietrich la tercera edició d'un sarau on els més estrafolaris són els protagonistes. Warhol n'estaria orgullós.

Un dels impulsors del Club Mamarrachas és l'Ariel Bowie, transformat per a l'ocasió en la Kintrala DJ. "Els responsables som un grup que estem cansats de sortir pels mateixos llocs i que sempre soni la mateixa música. Vam decidir que ja era hora de muntar alguna cosa diferent, una festa on tothom es trobi còmode: nois, noies, trans o gossos amb tres cues", ens explica. En la seva aventura l'acompanyen altres personatges com ara Electrocook o DJanna.

Al Dietrich porten un cop al mes el seu particular univers, un món on trobareu personatges peculiars allunyats de la imatge més tòpica del Gaixample, "des d'óssos transvestits fent de gogó i ballant de forma arítmica fins a chasers catxondos, modernes diverses, cangurs reciclats, cirurgies mal fetes, elefants sense trompes i similars", diu.

En aquest particular entorn, la música té un paper protagonista. La banda sonora aposta per noms destacats de l'electrònica, de Technotronic a Robyn passant pels Chemical Brothers o Skrillex. A les pantalles del local es projecten imatges de pel·lícules i curts de culte, de John Waters a Bruce LaBruce. També trobareu alguna cosa per degustar, sobretot piruletes i altres tipus de dolcos. La cirereta la posen experts en pole dance fent de les seves en alguna barra del popular bar de copes.

El Club Mamarrachas va néixer tímidament i sense pretensions. Després del bon funcionament de les dues primeres dates, a partir d'aquest divendres també acollirà actuacions en directe. El seu primer convidat encaixa perfectament en el seu món extravagant: el gironí Josmar interpretarà un parell de temes i es deixarà fotografiar amb tothom qui ho desitgi. Serà en una sessió que també viatjarà en el temps i que en aquesta ocasió es centrarà en els 90 i en els colors fluor. Si sou dels que creieu, tal com deia Warhol, que tothom té dret a 15 minuts de fama, aquesta és la vostra festa. Creeu el vostre personatge i a ballar com a posseïts.
  • Locals de nit
  • Eixample

Petardeig 'gaixamplero' en un local que ja comença a fer història. Copes i 'drags' en un espai amb una petita pista de ball on la modernor, el múscul i les perruques són la norma. De tant en tant, acull festes especials o sessions on les noies són les protagonistes.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat