Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel España Ramblas
Hotel España Ramblas

Gaudeix de sopars extraordinaris als restaurants dels millors hotels

L’oferta gastronòmica a Barcelona es excel·lent i les dates de desembre són ideals per descobrir algunes de les cuines més espectaculars que funcionen als hotels de la ciutat

Time Out en col·laboració amb MésQHotels
Publicitat

Tots els menjars que fem durant el dia són importants, ningú pot afirmar que el el dinar sigui més fonamental que l’esmorzar o el sopar, però una cosa és ben certa: el sopar és el moment generalment més relaxat i social, el que ens permet gaudir de la situació –i, òbviament, dels plats– amb més intensitat. El sopar el fem generalment sense urgències, amb tota la nit per davant, i moltes vegades amb un important component social, ja que el fem en companyia de la parella o els amics. Amb això volem dir que el sopar mereix una atenció especial, i que fer-ho bé és un dels plaers més exquisits dels que podem gaudir. Ara venen dates interessants, amb caps de setmana llargs, visites, molts festius i, segurament, amb horaris més flexibles que us ajudaran a plantejar-vos l’oci d’una manera més oberta. Si és el cas, no deixeu passar l’oportunitat de planificar un bon sopar: aquí us recomanem sis opcions infal·libles, que podreu trobar en diferents hotels de Barcelona que és allà on, generalment, es localitzen les millors cuines. N’hi ha més –les podreu trobar a la guia d’oci MésQHotels–, però podeu començar per aquí.

1. Duquesa de Cardona

La proposta del Duquesa de Cardona és informal, per una part, però també plenament exquisida i creativa, ja que el concepte es el d’oferir sopars gastro-musicals, amb les idees als fogons del xef Francisco Villota, i música en directe. En realitat, més que un sopar, el que us proposen aquí és un viatge que comença a les 20.30 al restaurant Olentia, on el sopar comença amb una degustació en cinc passos –a partir de productes de temporada, i que canvia cada setmana– i que conclou a la Terrassa del Duquesa, amb un concert en directe i una sessió de DJ. Si només voleu sopar, el preu és de 55 euros per persona, però també hi ha l’opció de quedar-se a l’hotel, a partir de 260 euros per parella.

2. Hotel Neri Relais & Châteaux

La cuina de l’A Restaurant és una de les més potents de la ciutat: a partir de la premissa de la cuina ecològica, sostenible i de proximitat, el xef Alain Guiard proposa diàriament una experiència gastronòmica que renova molts dels conceptes tradicionals. Ingredients frescos, innovacions a partir de receptes de tota la vida: plats com calamars a l’andalusa, el pop a la brasa, les croquetes o els bunyols, o un curri de pastanaga, però amb una mirada diferent. I, a més, en un lloc espectacular, com és la plaça de Sant Felip Neri.

3. Claris Hotel & Spa GL

La Terraza del Claris és, en certa forma, un oasi urbà: situada a l’última planta del Claris Hotel & Spa GL, és un espai a l’aire lliure, però alhora protegida del mal clima quan cal, que s’ha convertit en un centre de plaer gràcies a la proposta gastronòmica del seu màxim responsable, el xef Aurelio Morales, posseïdor d’una estrella Michelin pel seu restaurant CEBO a Madrid. Morales ha preparat uns plats lleugers, frescos, divertits i creatius que faran del vostre sopar una experiència única. Les idees parteixen de conceptes tradicionals i de proximitat –amanida de llagostí, pollastre de corral, tàrtar de ventresca–, però l’execució és la d’un mestre creador. I un cop acabat el sopar, també podreu fer una degustació de whiskys japonesos.

4. Mandarin Oriental, Barcelona

El restaurant Moments és una de les propostes més personals de la prestigiosa xef Carme Ruscalleda, que dirigeix la cuina amb el seu fill Raül Balam, i com tota la seva proposta gastronòmica, la carta de la Carme per al Mandarin Oriental, Barcelona es basa en la riquesa de la tradició catalana, però actualitzada i renovada amb idees originals i oberta al món. El seu nou menú degustació porta per nom Meravelles del Món, i és un viatge per la gastronomia de tot el planeta començant per Roma, continuant per Perú i terminant a Egipte. Un viatge que podreu fer per 189 euros per persona.

5. Hotel Miramar Barcelona

El restaurant Studio Miramar, elevat a la muntanya de Montjuïc, té unes de les millors vistes sobre Barcelona, i això el fa un lloc atractiu per anar a sopar. Però el cert és que, a més de les vistes, la carta de nit –que inclou l’opció del menú Tast de Tardor– és el que de veritat us omplirà els sentits. La proposta del restaurant parteix de la comoditat i la familiaritat, i els plats inclouen arrossos, fideuà, canelons, peixos de llotja i postres deliciosos, a preus molt competitius.

6. Hotel España Ramblas

El xef Martín Berasategui dirigeix la cuina del Fonda España, un restaurant amb història i una de les decoracions més emblemàtiques de Barcelona –pur modernisme–, i són dos homes de la seva confiança, Germán Espinosa i Nuno Antunes, els que s’encarreguen de fer d’aquesta cuina una proposta de les millors per anar a sopar. El restaurant obre de dijous a diumenge, i ofereix plats creatius amb dos tipus de menú que podreu escollir: el Menú de la Rosa (per 56 euros, i un maridatge extra de 25 euros), o el Menú Degustació per 67 euros, maridatge apart. Alta cuina de primer nivell, la garantia d’una nit inoblidable.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat