Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Locomotion', nova festa al Razz

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

'Locomotion'

'Locomotion', nova festa al Razz

L’actor Eduardo Casanova i la DJ Laura Put estrenen una nova festa al Pop Bar

Per J. M. Sarri
Advertising

A l'Eduardo Casanova tothom el coneix per haver interpretat durant vuit anys Fidel a la sèrie de televisió Aída. La Laura Put és una DJ i actriu barcelonina, responsable de la festa SuperVixens, que des de fa uns mesos viu a Madrid. Tots dos són amics des de fa anys i formen una divertida i hiperactiva parella amb molts projectes en comú. El més immediat, una nova festa mensual, anomenada Locomotion i que s'estrena dissabte al Pop Bar del Razzmatazz. Hem parlat amb ells via Skype mentre no deixaven de riure, de tallar-se i de menjar pipes compulsivament.

Com serà Locomotion?
Eduardo Casanova: És una festa de hits. Punxarem les nostres cançons favorites i alguna cosa més. La Laura aporta la seva meravellosa tècnica i jo tot el meu circ. Sonaran grans icones dels 80 i els 90, cançons actuals que pot ballar una nena de 15 anys o un tema de Camilo Sesto que faria moure una iaia de 65.
Laura Put: L'estètica també és molt important. Hi haurà projeccions molt cuidades. En la primera festa apostem pels 80, el cinema quinqui, els llums de neó i els anuncis de Farrah Fawcett.

Com us vau conèixer?
L.P.: Va ser als premis Shangay l'any 2005. Havia llegit una entrevista amb l'Edu i vaig veure que teníem moltes coses en comú. El vaig abordar i li vaig dir que havíem de ser amics.
E.C.: A canvi li vaig demanar una xapa que portava amb una foto d'Ana Rosa Quintana i Alaska. Es va negar a donar-me-la. Em vaig replantejar molt tenir una amistat amb una noia que em negava una xapa. No equilibrava amistat i regals. Però al final hi va cedir. Me la va donar i jo li vaig donar el meu Messenger.
L.P.: I vam començar a parlar tots els dies.

Com definiríeu la relació?
E.C.: Amb el permís de les nostres parelles o rotllos, som com un matrimoni. Sense sexe. Som molt iguals. Pel que fa a l'art, tenim els mateixos gustos. I una forma similar de veure la vida. Som com la mateixa persona.
L.P.: Quan ens vam conèixer l'Edu era molt petit. Ell vivia a Madrid i jo a Barcelona, no podíem fer res junts. Però ara vivim a la mateixa ciutat i tenim moltes idees. Serem companys de pis. Ens encantaria tenir un grup musical junts.

Què destacaríeu l'un de l'altre?
L.P.: L'Edu és creatiu, histriònic, responsable i divertit. Un gran artista.
E.C.: La Laura és també molt creativa, graciosa, i té una gran cultura. Som força semblants i per això ens entenem tan bé.
L.P.: Tot i que jo sóc més calmada. Tinc més paciència que ell.

Quins són els vostres projectes més immediats?
E.C.: Jo segueixo amb Aída. Tot i que cada cop tinc més clar que el meu futur passa per escriure i dirigir. Ja he fet tres curts i m'encantaria fer un llarg amb la Laura de protagonista.
L.P.: Jo estic estudiant a la Central de Cine. Quan acabi, em centraré en la meva carrera com a actriu.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising