Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Locomotion'

'Locomotion', nova festa al Razz

L’actor Eduardo Casanova i la DJ Laura Put estrenen una nova festa al Pop Bar

Publicitat
A l'Eduardo Casanova tothom el coneix per haver interpretat durant vuit anys Fidel a la sèrie de televisió Aída. La Laura Put és una DJ i actriu barcelonina, responsable de la festa SuperVixens, que des de fa uns mesos viu a Madrid. Tots dos són amics des de fa anys i formen una divertida i hiperactiva parella amb molts projectes en comú. El més immediat, una nova festa mensual, anomenada Locomotion i que s'estrena dissabte al Pop Bar del Razzmatazz. Hem parlat amb ells via Skype mentre no deixaven de riure, de tallar-se i de menjar pipes compulsivament.

Com serà Locomotion?
Eduardo Casanova: És una festa de hits. Punxarem les nostres cançons favorites i alguna cosa més. La Laura aporta la seva meravellosa tècnica i jo tot el meu circ. Sonaran grans icones dels 80 i els 90, cançons actuals que pot ballar una nena de 15 anys o un tema de Camilo Sesto que faria moure una iaia de 65.
Laura Put: L'estètica també és molt important. Hi haurà projeccions molt cuidades. En la primera festa apostem pels 80, el cinema quinqui, els llums de neó i els anuncis de Farrah Fawcett.

Com us vau conèixer?
L.P.: Va ser als premis Shangay l'any 2005. Havia llegit una entrevista amb l'Edu i vaig veure que teníem moltes coses en comú. El vaig abordar i li vaig dir que havíem de ser amics.
E.C.: A canvi li vaig demanar una xapa que portava amb una foto d'Ana Rosa Quintana i Alaska. Es va negar a donar-me-la. Em vaig replantejar molt tenir una amistat amb una noia que em negava una xapa. No equilibrava amistat i regals. Però al final hi va cedir. Me la va donar i jo li vaig donar el meu Messenger.
L.P.: I vam començar a parlar tots els dies.

Com definiríeu la relació?
E.C.: Amb el permís de les nostres parelles o rotllos, som com un matrimoni. Sense sexe. Som molt iguals. Pel que fa a l'art, tenim els mateixos gustos. I una forma similar de veure la vida. Som com la mateixa persona.
L.P.: Quan ens vam conèixer l'Edu era molt petit. Ell vivia a Madrid i jo a Barcelona, no podíem fer res junts. Però ara vivim a la mateixa ciutat i tenim moltes idees. Serem companys de pis. Ens encantaria tenir un grup musical junts.

Què destacaríeu l'un de l'altre?
L.P.: L'Edu és creatiu, histriònic, responsable i divertit. Un gran artista.
E.C.: La Laura és també molt creativa, graciosa, i té una gran cultura. Som força semblants i per això ens entenem tan bé.
L.P.: Tot i que jo sóc més calmada. Tinc més paciència que ell.

Quins són els vostres projectes més immediats?
E.C.: Jo segueixo amb Aída. Tot i que cada cop tinc més clar que el meu futur passa per escriure i dirigir. Ja he fet tres curts i m'encantaria fer un llarg amb la Laura de protagonista.
L.P.: Jo estic estudiant a la Central de Cine. Quan acabi, em centraré en la meva carrera com a actriu.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat