Ohlala!
Ivan Giménez

Ohlala! nou club lèsbic

L'antic Kiut torna a estar de moda els divendres i els dissabtes

Publicitat

Segur que moltes noies recordeu amb nostàlgia l'època en què el Kiut estava obert a Consell de Cent. Aquest local va marcar un abans i un després en l'oci lèsbic a la ciutat. Durant quatre anys, la discoteca va ser un dels punts de trobada imprescindibles per a dones de totes les edats. Doncs si enyoràveu aquella època, estareu contentes de saber que des del passat 7 de setembre el local, anomenat en la seva darrera etapa Carpe Diem, ha tornat a obrir portes com a club lèsbic. Ara es diu Ohlala! i al capdavant hi ha una cara ben coneguda de l'ambient femení a la ciutat, l'Esther Pérez, la també artífex de la festa Silk.
Potser el nom d'Ohlala! també us sona. Una discoteca per a noies amb aquest mateix nom i també amb l'Esther al capdavant va obrir portes a la Luna el passat mes de febrer. "Però no ens vam acabar d'entendre amb els propietaris i vam durar quatre dies", ens explica la promotora. I és que trobar llocs adients, que funcionin i on tothom s'entengui no acostuma a ser fàcil. Però Pérez no és de les que tira la tovallola, i des d'aleshores no ha deixat de buscar un nou espai on muntar una discoteca que obri fins tard, divendres i dissabte. Finalment, va decidir provar sort en un lloc del qual tenia un molt bon record. "El Kiut ens va donar moltes alegries i em fa molt feliç recuperar-lo. Els propietaris també estan molt contents de tornar a dedicar un parell de nits a les lesbianes", diu. El local, que s'ha renovat del tot, comença així un nou període en què tornarà a estar dedicat al públic gai. A partir d'octubre els diumenges també es convertirà en el nou Martin's, que estrenarà etapa amb part de l'equip del mític club del passeig de Gràcia.

Festa de noies fins a l'alba

L'Esther no està sola al capdavant d'aquest projecte. Les noves sessions són una iniciativa d'un nou grup que ha creat anomenat Twenty1 i que ella encapçala junt amb la seva xicota, la Tamara, i una bona colla de col·laboradors. Junts volen crear una discoteca on totes les noies es puguin sentir a gust i on es pugui ballar fins a les cinc de la matinada, una novetat ja que fins ara tots els bars de lesbianes que hi ha tancaven a  les tres. Els divendres, l'Ohlala! permetrà que les dones hi puguin accedir amb els seus amics masculins. Els dissabtes, en principi, només podran entrar noies, tot i que no serà tan rigorós com en la Silk.
Amb l'obertura d'aquest nou club, el Gaixample viu un dels seus millors moments pel que fa als locals lèsbics. Al Dietrich, continua el Tarantina, que ha celebrat el seu primer aniversari. Per fer la primera copa funciona bé La Sue BCN, obert l'agost de l'any passat. No gaire lluny també es troba la Bambo, l'antiga Bambolina que s'ha reconvertit fa poc en un bar de pintxos però que continua liderada per les noies que puntualment organitzen les festes Melon. Imbatible al pas del temps, al carrer València, aguanta l'Aire, un autèntic clàssic amb públic jove i fidel. I a la zona alta, les noies encara tenen refugis com ara la Rosa o les festes de L'Armoire. A tot això li heu de sumar esdeveniments puntuals com els de LeSFATALes o el col·lectiu Abolladas. "Hi hagut moments en què les noies no teníem gairebé llocs on anar. Però ara hi ha molta oferta. I això és bo. Així més gent surt", ens diu l'Esther. I és que per un cop -noies que us agrada queixar-vos- hi ha força varietat. Aprofiteu-ho mentre duri.

Info pràctica

  • Locals de nit
Ohlala!
Ohlala!

L'antic Carpe Diem ha tornat a obrir les portes com a club lèsbic. Es diu Ohlala! i al capdavant està l 'Esther Pérez, també artífex de la festa Silk. El local també estarà dedicat al públic gai i els diumenges es convertirà en el nou Martin's.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat