Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Setè aniversari de La Chapelle

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Chapelle

Setè aniversari de La Chapelle

Aquest 'temple' del Gaixample ho celebra amb una festa pels fidels

Per Josep Maria Sarri
Advertising

"Déu i Pare omnipotent amb vostra divina paraula beneïu aquesta taula". Aquesta benedicció no és el primer que un s'espera llegir quan entra en un bar d'ambient. A La Chapelle van decidir que volien fer-se un lloc al Gaixample trencant alguna norma. I van pensar que una bona idea era decorar el local amb imatgeria religiosa. El pròxim dimarts 12 celebraran set anys de pregàries envoltats de sants i crucifixos.

Al capdavant d'aquest estret i sempre atapeït bar hi ha el sevillà Juanma Rojas, que va decidir apostar per aquesta decoració tan característica, homenatge respectuós a la seva terra. "Vam començar amb unes deu figures i ara n'hi ha més d'un centenar. Molts clients ens porten imatges de regal, coses que tenien a casa i no sabien on posar o figures dels seus països", ens explica. A La Chapelle podeu passar una bona estona entretinguts mirant a les parets: trobareu autèntiques relíquies, des de Verges de Guadalupe fins a Sant Sebastians de diverses formes i colors. Tot i que la principal atracció d'aquest local és el disseny, destaca pel seu bon ambient. És un lloc relaxat, on un pot trobar-se amb els amics i fer un cafè o una copa sense atabalar-se. El públic és divers; no calen uns bons abdominals per sentir-se a gust. Obren tots els dies de l'any, des de les quatre de la tarda fins a quarts de tres de la matinada. Els preus són dels més raonables de la zona i sempre acompanyen el beure amb alguna cosa per menjar. És un bar discret, d'aquells als quals sempre s'hi pot anar. Per això no acostumen a organitzar festes especials. "Ens agrada ser un bar del dia a dia. Vull que els meus clients puguin venir sabent que mai es trobaran fora de lloc", diu el Juanma. L'únic dia que organitzen un gran sarau és per l'aniversari. A poc a poc s'ha convertit en un clàssic i aquest dimarts celebraran set anys amb una festa amb pastís i cava. La celebració continuarà a Metro fins més tard. Si els voleu fer contents, regaleu-los algun sant. Però millor si no és gaire gran perquè d'espai comencen a anar una mica escassos.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising