Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Martí E. Berenguer
  2. Vincent d'Eaubonne
  3. geert roels

Guanya una escapada al Trapezi de Reus!

La fira més important del circ a Catalunya celebrarà la seva propera edició del 10 al 13 de maig, i et donem l’oportunitat d’anar-hi amb l’allotjament pagat i entrades dobles per als espectacles més destacats

Time Out en col·laboració amb Trapezi
Publicitat

El circ és un tipus d'espectacle que s’adapta als nous temps, que canvia contínuament, que es modernitza i que encara dona moltíssimes sorpreses. Qui digui que el circ és una cosa del passat és que no ha vist a les companyies més importants i actives del moment en acció: cada número és una sorpresa, i cada espectacle la demostració de que el circ continua sent una activitat engrescadora, excitant i que sedueix a grans i menuts per iguals. Si t’interessa el circ, llavors, saps què és el Trapezi: és la fira més important del sector a Catalunya, que es celebra anualment a Reus des de ja va 22 anys, i és un esdeveniment d’assistència obligada per professionals del sector i pel públic interessat en les il·lusions del moviment que implica el circ. La propera edició serà aquest proper cap de setmana, entre el 10 i el 13 de maig, i si vols assistir-hi hi estàs convidat. Nosaltres t’hi portem.

Els premis que pots guanyar són dos. El primer consisteix en una habitació doble per divendres, 11 de maig, i dues entrades per l’espectacle 'Santa Madera', de la companyia MPTA, que tindrà lloc el mateix dia al Teatre Bartrina, a partir de les 22.00 hores. També t’oferim, en aquest mateix pack, dues entrades per 'Sol Bémol', de la companyia D’Irque&Fien, que es podrà veure al teatre Fortuny el dia següent, el dissabte 12 a les 20.30 hores. El segon pack és un parell d’entrades per l’espectacle 'Mur', de la companyia Cia(3), també el dissabte 12 a les 12.00 hores en un altre espai de Reus, La Palma.

'Santa Madera' és combinació de teatre i circ a partir d’un element gimnàstic, un cèrcol giratori que permet una representació visual molt plàstica i una interpretació poètica. 'Sol Bémol' és també un espectacle a mig camí entre la comèdia i el circ, però al voltant de la música i les relacions casuals entre dues persones. Finalment, 'Mur' és performance a partir de l’idea d’equilibri i l’harmonia de les formes. Són una petita part del programa general del Trapezi, que en total presentarà trenta espectacles nous que seran els que diferents promotors de circ decidiran contractar per a la propera temporada. Entre altres espectacles destacats, ens permetem suggerir-te l’inaugural de dijous, 'Cabaret' –que es repetirà tots el dies, i 'L’Homme Cirque', un projecte David Dimitri, un suïs especialista en l’equilibri sobre corda que, a partir de la seva gran habilitat, reconstrueix tota l’experiència del circ. Només la punta de la piràmide d’un cap de setmana dedicat a les il·lusions i la fascinació que genera el circ. Si vols fer una escapada a Reus, ara tens una raó de pes. Participa!


 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat