Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primer Premio Eurostars Grand Marina de Fotografía XX
Primer Premio Eurostars Grand Marina de Fotografía XXJosé Luis Morales Martín

Amants de la fotografia, hi ha concurs a la vista!

Eurostars Hotel Company torna amb el XXI Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia per trobar els retrats més literaris de Barcelona. Podeu participar fins al 20 d'octubre, ja és hora de càmera i acció!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Barcelona ha estat tant bressol com musa d'escriptors. De fet, figura entre les Ciutats Literàries del Món nomenades per la UNESCO i són moltes les novel·les que, a través de les seves pàgines, porten de viatge a lectors universals guiant-los pels seus carrers.
Però no ha estat només una inspiració per la ploma, també ho és per fotògrafs. El XXI Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia d'Eurostars Hotel Company aquest 2023 us repta a crear un romanç entre la cara literària i la visual de la Ciutat Comtal: us atreviu a fotografiar la ‘Barcelona literària’, el lema d'aquest 2023? L'esforç pot acabar en premi!
Cada participant podrà presentar a través de la pàgina web del premi un màxim de tres tríptics que han de compondre una unitat artística. El termini expira el 20 d'octubre de 2023 i la resolució s'anunciarà al novembre.
El certamen atorga deu guardons: un primer premi de 2.500 €, un segon premi de 1.000 € i vuit accèssits per als finalistes, cadascun dels quals gaudirà d'una nit gratuïta a l'hotel de la cadena Eurostars Hotel Company de la seva elecció. Una vegada concedits els premis, les imatges guanyadores s'exposaran a l'hotel Eurostars Grand Marina 5G.L. Potser no us toca cap 'd'els grans', però estar exposat en aquest hotelàs, ja és un gran honor!
I és que Barcelona no només ha estat immortalitzada en lletres, ella també les immortalitza cada any exposant-les a les casetes de Sant Jordi; acollint tots els escriptors que han escrit sobre ella, com Carlos Ruiz Zafón, Manuel Vázquez Montalbán, Carmen Laforet, Mercè Rodoreda… I aquests són només alguns exemples per inspirar-vos! Us sumeu a l'aventura del XXI Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat