Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Eurostars Hotels sorteja 50 estades a hotels d'Espanya i Portugal
1/5
Eurostars Sevilla Boutique
2/5
Eurostars Hotels Pazo de Sober de Lugo
3/5
Eurostars Monasterio de San Clodio de Ourense
4/5
Eurostars Convento Capuchinos en Segovia
5/5
Eurostars Palacio Santa Marta en Cáceres

Eurostars Hotels sorteja 50 estades a hotels d'Espanya i Portugal

La cadena hotelera vol celebrar la 'tornada a la vida' amb un sorteig molt especial que us pot portar a passar dues nits en un hotel de luxe. Descobriu com participar i guanyar!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Advertising

Si teniu ganes de viatjar per la península i us agradaria allotjar-vos en un hotel amb molt d'encant, ara teniu una oportunitat única per fer-ho gratis! Coneixeu els 'Eurostars Fan Day'? Es tracta d'un sorteig que cada any promou la cadena Eurostars Hotels i que, aquest 2020, celebra una nova edició més especial que mai, sota el lema 'Black to life'.

Per participar, haureu de ser seguidors dels perfils oficials de Eurostars Hotels a Facebook i Instagram, registrar-vos a la pàgina habilitada especialment per a l'ocasió, entre el 6 i el 9 de juliol, i escollir els vostres hotels preferits entre els 10 seleccionats per a l'ocasió. I, els guanyadors, podran gaudir d'una estada de dues nits per a dues persones, amb esmorzar inclòs.

Els deu hotels seleccionats són deu petites joies que us faran somiar en unes vacances de luxe: l'Eurostars Sevilla Boutique, a Sevilla; l'Eurostars Pazo de Sober, a Lugo; l'Eurostars Monasterio de San Clodio, a Orense; l'Eurostars Convento Capuchinos, a Segòvia; l'Eurostars Palacio Santa Marta, a Càceres; l'Eurostars Hotel Real GL, a Santander; l'Eurostars Casa de la Lírica, a Madrid; l'Eurostars Washington Irving, a Granada; l'Eurostars Museum, a Lisboa; l'Eurostars Porto Centro, a Porto; i l'Eurostars Cascais, a Cascais. Uns allotjaments ubicats en un emplaçament de gran riquesa cultural i paisatgística que, sens dubte, us enamoraran.

L'any passat el sorteig va batre rècord de participació i, aquest any, segur que el supera. No deixeu passar l'oportunitat i participeu!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising