Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca
 1. Eurostars Sevilla Boutique
  Eurostars Sevilla Boutique
 2. Eurostars Hotels Pazo de Sober de Lugo
  Eurostars Hotels Pazo de Sober de Lugo
 3. Eurostars Monasterio de San Clodio de Ourense
  Eurostars Monasterio de San Clodio de Ourense
 4. Eurostars Convento Capuchinos en Segovia
  Eurostars Convento Capuchinos en Segovia
 5. Eurostars Palacio Santa Marta en Cáceres
  Eurostars Palacio Santa Marta en Cáceres

Eurostars Hotels sorteja 50 estades a hotels d'Espanya i Portugal

La cadena hotelera vol celebrar la 'tornada a la vida' amb un sorteig molt especial que us pot portar a passar dues nits en un hotel de luxe. Descobriu com participar i guanyar!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Si teniu ganes de viatjar per la península i us agradaria allotjar-vos en un hotel amb molt d'encant, ara teniu una oportunitat única per fer-ho gratis! Coneixeu els 'Eurostars Fan Day'? Es tracta d'un sorteig que cada any promou la cadena Eurostars Hotels i que, aquest 2020, celebra una nova edició més especial que mai, sota el lema 'Black to life'.

Per participar, haureu de ser seguidors dels perfils oficials de Eurostars Hotels a Facebook i Instagram, registrar-vos a la pàgina habilitada especialment per a l'ocasió, entre el 6 i el 9 de juliol, i escollir els vostres hotels preferits entre els 10 seleccionats per a l'ocasió. I, els guanyadors, podran gaudir d'una estada de dues nits per a dues persones, amb esmorzar inclòs.

Els deu hotels seleccionats són deu petites joies que us faran somiar en unes vacances de luxe: l'Eurostars Sevilla Boutique, a Sevilla; l'Eurostars Pazo de Sober, a Lugo; l'Eurostars Monasterio de San Clodio, a Orense; l'Eurostars Convento Capuchinos, a Segòvia; l'Eurostars Palacio Santa Marta, a Càceres; l'Eurostars Hotel Real GL, a Santander; l'Eurostars Casa de la Lírica, a Madrid; l'Eurostars Washington Irving, a Granada; l'Eurostars Museum, a Lisboa; l'Eurostars Porto Centro, a Porto; i l'Eurostars Cascais, a Cascais. Uns allotjaments ubicats en un emplaçament de gran riquesa cultural i paisatgística que, sens dubte, us enamoraran.

L'any passat el sorteig va batre rècord de participació i, aquest any, segur que el supera. No deixeu passar l'oportunitat i participeu!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat