Eurostars Pazo Sober
Foto: Eurostars HotelsEurostars Pazo Sober

Eurostars Hotels us porta a qualsevol punt de la península amb un sorteig de 60 estades

Des d'avui i fins al proper 17 de juny Eurostars Hotels celebrarà el Fan Day, un súper sorteig d'estades de dues nits amb esmorzar inclòs per tot Espanya i Portugal. Deixeu que us arreglin l'estiu!

Time Out en col·laboració amb Eurostars
Publicitat

Eurostars Hotels fa anys que es dediquen a acollir somriures i aventures de viatgers. És per això que saben millor que ningú les ganes que tenim de sortir de la nostra ciutat per uns dies, explorar nous racons i gaudir d'aquesta anhelada llibertat que no hem pogut explotar fins al moment. Per celebrar que ja arriba l'estiu han tornat amb una nova edició del concurs Fan Day sota el lema 'Loading Summer' que segur que trencarà rècords de participació.
Des d'avui i fins al dijous 17 de juny, dia en què se celebrarà el sorteig, es regalaran 60 estades de dues nits amb esmorzar inclòs en un total de 10 dels seus hotels per tot Espanya i Portugal. L'únic que haureu de fer és participar registrant-vos a la pàgina web de Fan Day i, si en resulteu guanyadors, podreu gaudir d'estades màgiques en llocs tan espectaculars com Granada, Màlaga, Porto, Santander o Sevilla. En quin lloc de la península voleu passar uns dies?
La participació en el sorteig ja està oberta! Seguiu llegint perquè us expliquem més.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat